Opublikowano 5 Listopada 201015 l Autor Dzisiaj doszedl kolejny mod - zegary rs4- jeszcze musze przygotowac obudowe zeby bylo calkowicie rs4 Oraz kolejny mod navi 2010 ledowy LCD..
Opublikowano 5 Listopada 201015 l czyli, że wskazówka obrotomierza do połowy skali dochodzi? aaaaa zapomniałem, że 2,5 TFSI w planach więc to tylko tymczasowo... Ale i tak za***iście wygląda
Opublikowano 5 Listopada 201015 l Autor Obroty oraz predkosc dziala tak jak trzeba..po can-ach inaczej bym nie zrobil.. :gwizdanie:
Opublikowano 5 Listopada 201015 l to jestem 100 % pewny, że tandety byś nie odstawił A co z tym silnikiem? Kiedy będziesz wkładał?
Opublikowano 5 Listopada 201015 l NA BOGA... Co ty robiłeś tym autem, aż tak daleko od garażu :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:
Opublikowano 5 Listopada 201015 l adamooo, czemu nie pochwaliles sie, ze odpaliles zegary z B7 w B6 ? :gwizdanie: ...przeciez wiesz, ze moje leza i sie kurza. Zmieniles tarcze tylko i ustawiles gdzie jakie obroty i kmh?
Opublikowano 6 Listopada 201015 l Dzisiaj doszedl kolejny mod - zegary rs4- jeszcze musze przygotowac obudowe zeby bylo calkowicie rs4 Oraz kolejny mod navi 2010 ledowy LCD.. jak tam Navi lepsza od poprzedniczki
Opublikowano 6 Listopada 201015 l Autor Dzisiaj doszedl kolejny mod - zegary rs4- jeszcze musze przygotowac obudowe zeby bylo calkowicie rs4 Oraz kolejny mod navi 2010 ledowy LCD.. jak tam Navi lepsza od poprzedniczki zmian w opcjach nie ma..grafika jest nieporównywalnie lepsza Niezle adamooo odpiszesz mi w sprawie felg RS4 B7? wysłałem pw
Opublikowano 6 Listopada 201015 l ja pierdziele ale musi pięknie wyglądać ta grafika kurcze ale kilka osób ma mega doinwestowane autka - szacunek
Opublikowano 6 Listopada 201015 l Dzisiaj doszedl kolejny mod - zegary rs4- jeszcze musze przygotowac obudowe zeby bylo calkowicie rs4 Oraz kolejny mod navi 2010 ledowy LCD.. jak tam Navi lepsza od poprzedniczki zmian w opcjach nie ma..grafika jest nieporównywalnie lepsza Niezle adamooo odpiszesz mi w sprawie felg RS4 B7? wysłałem pw Ale sie rozpisales...
Opublikowano 6 Listopada 201015 l tak chodza niestety RNS E z A3 TT-RS 2010 do Audi A4 no a te zegary do odjazd grzanek zrobil robote niejednemu guul hopa
Opublikowano 6 Listopada 201015 l w takim razie grzanek i adamooo dziekuje za info, ze zrobiliscie cos w tym temacie :gwizdanie:
Opublikowano 6 Listopada 201015 l zabawa nad moimi zegarami kosztowala troche czasu i pieniedzy... tak wiec jeszcze raz dzieki za pamiec
Opublikowano 6 Listopada 201015 l Autor Ano Twoje jednak troche poprzekladane bylo.. Zegary byly czyms zalane.. Potencjometry od wskazowek obr + pred. Nie dzialaly..stelaz plastikowy polamany przy lcd..lcd wymieniony i diody trzeba jeszcze poprEkladac bo tez nie dzialaja ..