Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] RS4 diesel edition

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 126,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja mam bateryjki od kroliczka :gwizdanie:

mozesz miec i od zajaca bateryjki :tongue4: a nie wiadomo czy dojdzie sygnal :tongue4:

Opublikowano

Ja mam bateryjki od kroliczka :gwizdanie:

39mm czy 42mm? :naughty:

Opublikowano

Musiłbym popatrzec dokladnie jakie mam :) Na wolnej przestrzeni z kumplem virus sygnal lapal sterownik z 600 m :decayed:

Opublikowano
  • Autor

webasto na miejscu..kable przepuszczone do środka..zostaje kosmetyka podłączenie kabli w kabinie i odpalanko..

w czwartek przepuściłem kabelki do podświetlania lusterek :evil: :

jedna informacja dla tych co chcą montować podświetlenie ori z a6,a8..

nie można zamontować tych spodów ponieważ nie podchodzi do stelażu lusterka więc nie obyło się bez dremelka..:

P56521600.jpg

Opublikowano

(...)

(...)

Mam zamiar założyć zewnętrzne lusterka fotochrom (podgrzewanie już mam, foto wewnętrzne założone). Muszę pociągnąć wiązkę fotochromu do drzwi. Dużo jest zabawy by przeciągnąć wiązkę przez ten gumowy przepust w drzwiach?

Opublikowano

webasto na miejscu..kable przepuszczone do środka..zostaje kosmetyka podłączenie kabli w kabinie i odpalanko..

jedna informacja dla tych co chcą montować podświetlenie ori z a6,a8..

nie można zamontować tych spodów ponieważ nie podchodzi do stelażu lusterka więc nie obyło się bez dremelka..:

P56521600.jpg

Jak bedziesz odpalał webasto to musi być polączenie ze mną ON LINE :decayed: inaczej nie odpali :kox:

Opublikowano

Mam zamiar założyć zewnętrzne lusterka fotochrom (podgrzewanie już mam, foto wewnętrzne założone). Muszę pociągnąć wiązkę fotochromu do drzwi. Dużo jest zabawy by przeciągnąć wiązkę przez ten gumowy przepust w drzwiach?

OK 2 h na jedną stronę jak wszystko idzie sprawnie :kox:

Opublikowano

OK 2 h na jedną stronę jak wszystko idzie sprawnie :kox:

aaaaaaaa...... Adas smial sie ze mnie ze montowalem u siebie 3 godziny :tongue4:

Opublikowano
:polew: Bo Adaś ma 4 pary rąk i u niego wszystko szybciej idzie :kox:
Opublikowano
  • Autor

w poniedziałek zamontuje sobie lusterka bo we wtorek wielkie rezanie okablowania :embarrassed:

Opublikowano

przeciaganie kabelkow od lusterek zew. do wnetrza auta to tragedia czasowa :gwizdanie:

nie wiem jak kto to robil ale ja wyciagnalem lusterko dopiero po uniesieniu ramki szyby

Adam dobrze ze napisales o tych nie pasujacych spodach lusterek z A6 bo ze z A8 nie pasuje to juz widac na zdjeciach.Nie jest tak zle skoro dremel zalatwia sprawe.

Opublikowano
  • Autor

niektórych takie rezanie odstrasza :gwizdanie: :kox: a z przeciągnięciem kabli do środka nie ma raczej problemu..

mam nowy sposób na podłączenie led lusterek..jak zadziała to powiem we wtorek co i jak.. :wink4:[br]Dopisany: 19 Listopad 2011, 13:47_________________________________________________

Jak masz jakies fotki z rezania webasta to slij mi na PW :)

za dużo nie mam bo Mario mówił że marnie wygląda i żebym nie robił :polew:

Opublikowano

niektórych takie rezanie odstrasza :gwizdanie: :kox: a z przeciągnięciem kabli do środka nie ma raczej problemu..

mam nowy sposób na podłączenie led lusterek..jak zadziała to powiem we wtorek co i jak.. :wink4:[br]Dopisany: 19 Listopad 2011, 13:47_________________________________________________

Jak masz jakies fotki z rezania webasta to slij mi na PW :)

za dużo nie mam bo Mario mówił że marnie wygląda i żebym nie robił :polew:

co to za nowy sposob :kox:

mowiles mi cos przez telefon ze nie bedziesz przeciagac kabli do auta tylko wepniesz sie gdzes w drzwiach - to do podswietlenia lusterek.

Moze i tak da sie zrobic ale chyba to nie bedzie dzialac tak jak lampka podsufitki :gwizdanie:

Opublikowano

nie wiem jak kto to robil ale ja wyciagnalem lusterko dopiero po uniesieniu ramki szyby

jest na to patent zdjęcie lustra i włożenie go z powrotem da się wykonać bez zdjęcia owej ramki i bez uszkodzenia uszczelki obsadzonej na stałe w ramce :good:

Opublikowano
  • Autor

wystarczy rozpiąć kostkę i tyle..[br]Dopisany: 19 Listopad 2011, 16:03_________________________________________________dzisiaj wymyśliłem nowe rezanko :gwizdanie: :kox: efekt w przyszłym tygodniu :tongue4:

Opublikowano

masz zamiar się ogolić czy co :mysli:

Opublikowano

na jajkach bo na głowie ma niewiele :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ma ktoś z Was taki gadżet na sprzedaż ? :

25195617.jpg