Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] RS4 diesel edition

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja to widzę że Dominik pali tam papierosa i stąd ten dymek :good::wink4:

..toć przecie ja nie pale :wink4:

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 126,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pewnie chciał napisać jarał a nie palił ;) Kurcze widać, że prace idą pełną parą. Coś jeszcze zostało do włożenia? Kanapa już działa?

Opublikowano

J

Jak Ty nie palisz to ja nie pije :good::polew: :polew:

Ech a miałem być dziś i nadzorować to wszystko ;(

Opublikowano

Pewnie chciał napisać jarał a nie palił ;) Kurcze widać, że prace idą pełną parą. Coś jeszcze zostało do włożenia? Kanapa już działa?

...z kanapą jeszcze powalczymy :wink4: dziś nie było czasu , niestey jeden dzionek poszedł w piz.... przez moduł MCE :wallbash:

Opublikowano

trza bylo kielbase ogarnac i grill w garazu :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Spokojnie, trzeba odpowiednio zakodowac sterownik i bedzie ok ;)

Opublikowano

Pierwsze zrób tak jak truckmaniac pisze :) Odpal porządnie webasto kilka razy .....musi sie przepalic w piecu :decayed:

p.s. Pewnie u Adasia jest jeszcze paliwo z tamtego roku :wink4: dlatego tak dymi

Pogratulowac MODA :good:

Opublikowano

(...)

Stracilismy tylko jeden dzien rezania przez modul ktory pozyczylem Andiemu na testy ktory po tych testach zostal uszkodzony i nie wszystko dzialalo tak jak potrzeba..dzisiaj wrzucilismy nowy MCE i od razu wszystko ok ..

(...)

Prosiłem Cię żeby pewne sprawy załatwiać przez PW

Najwyraźniej nie dotarło ... Czuję się więc zwolniony z niepisanej umowy.

To wyobraź sobie ile czasu (nerwów i kasy) ja straciłem gdy wcisnąłeś mi z premedytacją leżące webasto, twierdząc, że pochodzi z V6 tdi. A później nie odpisywałeś na kolejne PW.

Skompletowałem wszystkie graty, pojechałem na montaż. Jakie było zdziwienie gdy zaczęliśmy montaż i okazało się, że leżący piecyk za **** nie zmieści się w V6. WTF? Przecież VIP Adamooo twierdził, że to piecyk z V6.

Wysyłam Ci PW z informacją i prośbą o reakcję. Nie mogę zadzwonić bo straciłem aktualny numer telefonu i forum zostało jedynym sposobem kontaktu. Cisza, zero odzewu. Fragment dotyczący PW dotyczył właśnie tej sytuacji: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=163320.msg2676164#msg2676164

O całej sprawie informuję ZK.

Odpowiedzi się ostatecznie nie doczekałem. Jedyną reakcją na całą sprawę był ten post: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=163320.msg2686791#msg2686791 Chcielibyście żeby Wasza sprawa też została tak załatwiona? :angry:

Nie, nie raczył w ogóle odpisać, nie raczył zasugerować, że zwróci pieniądze. "Kupiłeś, to się martw, to już nie moja brocha" :wallbash:

Zostałem z leżącym piecykiem, który mogłem sobie wsadzić, rozpoczętym montażem ogrzewania i uciekającym czasem ... Na własną rękę musiałem szukać rozwiązania, wydawać kolejną kasę na stojący piecyk, bo klubowicz miał już sprawę głęboko w poważaniu.

Parę dni temu o uszkodzonym MCE napisałeś w wątku o rezaniu MCE z B7. Od razu z własnej inicjatywy napisałem PW z próbą wyjaśnienia (PW do wglądu), propozycją rozwiązania sprawy i prośbą o wywalenie tego posta gdyż jestem zdania, że sprawy niektórych rodzajów najpierw załatwia się między bezpośrednimi zainteresowanymi. Nie dotrzymałeś tej umowy, ja też zaczynam załatwiać swoje sprawy publicznie przez forum.

Opublikowano
  • Autor

he..tak jak pisałem na pw..o webaście jak kupowałeś każdy zainteresowany w temacie mówił że to webasto z 2,5 bo był zawór który jest potrzebny do montażu webasta w silniku 2,5. po 2 (Nie, nie raczył w ogóle odpisać, nie raczył zasugerować, że zwróci pieniądze. "Kupiłeś, to się martw, to już nie moja brocha" ) nie odpisywałem na Twoje PW bo byłem na urlopie gdzie nie miałem dostępu do internetu - nie wiem czy wtedy zauważyłeś kiedy ostatnio się logowałem i że nie nie było przez 3 tyg przy internecie..po 3 jak już wróciłem to wiedziałem że webasto się sprzedało do kolegi mk4..więc jak miałem sprawę rozwiązać ? - zastanów się.

po 4 to proszę o zwrot kasy za mój MCE który musiałem kupić bo ten co Ci go pożyczyłem uszkodziłeś, i TAK ten który pożyczyłeś na pół dnia a oddałeś po moich prośbach po paru miesiącach..

tyle oT

Opublikowano

Logowałeś się na wyjeździe. Uwierz, sprawdzałem to wielokrotnie i tego jestem PEWIEN.

A webasto udało mi się odsprzedać znacząco później.

Skoro nie miałeś pewności, że jest od V6 to czemu pisałeś, że zostało zdemontowane z V6?

MK4? Wiesz więcej niż ja

Niewątpliwie po tym jak zrobiłeś mnie w **** z piecykiem o niczym innym nie marzyłem jak tylko jak błyskawica z MCE w zębach odwozić i oglądać twoją osobę. MCE zwróciłem dzień-dwa po tym jak dostałem PW w tej sprawie.

Na PW o problemie z MCE odpisałem NATYCHMIAST po jego otrzymaniu z propozycjami konkretnego rozwiązania. I propozycję podtrzymuję, przelew dostaniesz.

Opublikowano
  • Autor

napisz mi w jaki sposób się mogłem logować skoro byłem bez komórki a tam gdzie byłem nie było dostępu do netu ?

Skoro nie miałeś pewności, że jest od V6 to czemu pisałeś, że zostało zdemontowane z V6? - tak mi powiedział sprzedający od którego kupiłem webasto (pokazywałem webasto na forum i wszyscy pisali że to od 2,5 - poza tym w czym problem..webasto mogłeś oddać lub sprzedać drożej niż kupiłeś ode mnie..

Opublikowano

Logowałeś się, nie wiem, z telefonu czy z patelni. Mechanizm forum "Ostatnio aktywny" odnotowywał aktywność na koncie.

Mnie nie interesuje co mogłem zrobić sam z tym piecykiem. To już moje decyzje i mój stracony czas.

To nie ma nic wspólnego ze sposobem załatwienia sprawy przez twoją osobę.

Interesuje mnie jak załatwiasz sprawę. Dostałeś kasę i kontakt się urwał. Ani w trakcie wyjazdu mimo wysłanych PW się nie odezwałeś ani PO POWROCIE też nie dałeś znaku życia. Mimo że wiedziałeś, że sprawa nie została przez ciebie w ogóle załatwiona. Po tym jak dostałeś kasę nie zrobiłeś NIC by wyjść z twarzą.

I takie są fakty.

Dla mnie koniec tematu. Wszystko zostało już napisane.

Opublikowano
  • Autor

wyobraź sobie że mam jeden komputer w pracy przy którym siedzą 3 osoby wymiennie..i że jak wejdą w moją przeglądarkę to przy ustawionej stronie startowej forum a4 mogło się zdarzyć że byłem zalogowany..ale nie do końca jestem pewny czy to zrozumiesz..wiesz gdzie mnie znaleźć a numer komórki spokojnie możesz też sobie zorganizować od wielu osób :):tongue4:

Opublikowano

Skoro jesteś taki kryształowy i bez winy to czemu po powrocie nie raczyłeś odpisać na PW? Nadal nie miałeś dostępu?

Co wstrzymywało?

A prymitywne zagrywki w stylu "ale nie do końca jestem pewny czy to zrozumiesz" sobie daruj, są żenujące.

Opublikowano
  • Autor

bo napisałeś że sprzedałeś a w tym czasie dowiedziałem się też z innych źródeł że była wymianka webasta :tongue4:

Opublikowano

wpadnijcie na spota. wezmę popcorn :kox:

Opublikowano
  • Autor

wpadnijcie na spota. wezmę popcorn :kox:

:closed:
Opublikowano

AndyN

Andy nie martw się..jak Adamoo tak postępuje to ja go odpowiednio potraktuje przy robieniu jego podsufitki !

Co jak co, ale cwaniactwa nie zniese !!

:decayed:

Adam..wstydź się :D

Opublikowano
  • Autor

Raga za mało masz kropek ? czemu śmiejesz się z Andiego ?