Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B6 [AWX] by MichałA4, RNS-E, EIBACH SPORTLINE,RS4 19"9JET29, MULTI KIERA TT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze że się coś dzieje :D:thumbup1: Dawaj te sprężyny !! :a4fan: :a4fan: :a4fan:

Opublikowano
  • Autor

Dobrze że się coś dzieje :D:thumbup1: Dawaj te sprężyny !! :a4fan: :a4fan: :a4fan:

Byłem podpytać o podmiankę tych springów w warsztacie i pierwsze co usłyszałem od Pana Magika to : o cho...... będzie twardo :grin:

a drugie to cena :facepalm: i wiele nie myśląc postanowiłem zabrać się za to sam, a jedynie na geometrię zajadę do profi zakładu :decayed: Więc jak dobrze pójdzie to w środę będą na aucie :kox:

Opublikowano

Niech nie przesadza :P Poza tym zostawiasz amorki 1BA to nie powinno być tak twardo jak mówi.. A cena jaka? za wymianę springów? Zakładaj zakładaj :D

Opublikowano
  • Autor

Niech nie przesadza :P Poza tym zostawiasz amorki 1BA to nie powinno być tak twardo jak mówi.. A cena jaka? za wymianę springów? Zakładaj zakładaj :D

He he a kto powiedział że BA zostaje :decayed: Wpadają amory 1 BV ogólnie będzie czerwono w nadkolu :grin: Cena syta dlatego spróbuje sam to ogarnąć - 400 zł zostanie na ściemę :kox:

Opublikowano

A wydawało mi się że gdzieś widziałem 1BA :D O to go grubo poniosło z ceną :D Ogarnij mi swoje felgi :D

I lampy na czarno rób !!

Opublikowano
  • Autor

He he felgi zostają u mnie póki co jeszcze mi się nie opatrzyły a i kręcą się ładnie ;)
Na allegro wisi jeden komplet w przyzwoitej cenie.Lampy planuje zmienić na bixy to od razu z czarnym środkiem będą moje nie nadają się do takiego moda ;) poniosło to lekko powiedziane, myślę że sam dam radę to przełożyć najwyżej jak coś nie będzie szło to wtedy pomyślę ale na pewno nie za taką kaskę ;)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------27.08.2015r--------------------------------------------------------------------------------------------

Walka z wymianą zawieszenia połowicznie wygrana :decayed: Tył już na aucie siadło spoooro :naughty: ale rozebranie tego shitu....... masakra :facepalm:

A tu fotka springów tył pokazująca różnicę wysokości BA vs EIBACH SPORTLINE

DSC_0421.jpg

29.08.2015

Nadeszła w końcu pora na dokończenie pakietu podświetlania kratek nawiewów popiołki i łokcia tył, korzystając z chwili wolnej przeciągnąłem sobie wiązkę do kratek oraz tunelu uzyskując efekt czerwonej poświatki w każdym możliwym miejscu :grin:

Niestety z całego zabiegu ostała się tylko jedna fotka :facepalm:

DSC_0422.jpg
Końca doczekała się również sprawa wymiany zawieszenia, z planowanego zestawu PRO-KIT została jedynie nazwa producenta :grin: wpadł zestaw EIBACH-a SPORTLINE + amorki 1BV, autko zyskało tym samym + 10 pkt do agresji i + 10 do prowadzenia, prezęci się mega o minusach tej konfiguracji też trzeba wspomieć - jest twardo?...... mało powiedziane jest beton :kox:
Teraz fotki tak to wyglądało kiedyś:
1BA+ ORI SPRINGI
DSC_0429.jpg
A tak jest teraz:
EIBACH SPORTLINE + AMORY 1BV
DSC_0427_eibach.jpg

Edytowane przez MichałA4

Opublikowano

no no ładniutko teraz pytanie ile wisi nad ziemia

Opublikowano

Teraz jest bajka.. .to kolo i zawias...malina :D

Opublikowano
  • Autor

Dzięki Mariusz :hi: Dziś mierzyłem to było 65cm przód i 64 cm tył ale zawias dopiero 2 dni na aucie więc ciężko powiedzieć ile finalnie to siądzie z centymetra można się jeszcze spodziewać ale to się okaże w praniu :kox:

Teraz jest bajka.. .to kolo i zawias...malina :D

He he :kox: nareszcie jakoś to wygląda ale dupsko ubija też :grin:

Opublikowano

Jest super na żywo to dopiero robi robotę, nawet już kupca miałeś ostatnio :grin: oglądali z wywieszonymi jęzorami :grin:

Opublikowano

jest koooooooooosa :D

Opublikowano

mariuszbielsko, dnia 29 Sie 2015 - 18:39, napisał:snapback.png

Dzięki Mariusz :hi: Dziś mierzyłem to było 65cm przód i 64 cm tył ale zawias dopiero 2 dni na aucie więc ciężko powiedzieć ile finalnie to siądzie z centymetra można się jeszcze spodziewać ale to się okaże w praniu :kox:

Nawet jesi nie siadzie to i tak jest super teraz tylko uwazac na drogach itp szczerze mówiac chciałbym juz byc na takim tapie jak ty a tu jeszcze troszku trzeba , teraz nie moge sie doczekac przesyłki ze zdesiem s4 jak ci pisałem i udało mi sie jeszcze wyrwac sterownik do parktronikaw cenie

Opublikowano
  • Autor

Jest super na żywo to dopiero robi robotę, nawet już kupca miałeś ostatnio :grin: oglądali z wywieszonymi jęzorami :grin:

Siema Mati :wink: Dobrze wiesz że z tym gruchotem było by się ciężko rozstać :kox: Teraz jak już się wkręciłem w mody i TOWARZYCHO :decayed: na A4 to rozwód nie wchodzi w grę :D

............. a widzisz ostatnio zapomniałem musisz koniecznie pokazać mi tą kierkę swoją -coś mi już chodzi po głowie :kox: madafacka ledwo skończyłem zawieszkę a tu już kombinuję nad czymś nowym :facepalm:

mariuszbielsko, dnia 29 Sie 2015 - 18:39, napisał:snapback.png

Nawet jesi nie siadzie to i tak jest super teraz tylko uwazac na drogach itp szczerze mówiac chciałbym juz byc na takim tapie jak ty a tu jeszcze troszku trzeba , teraz nie moge sie doczekac przesyłki ze zdesiem s4 jak ci pisałem i udało mi sie jeszcze wyrwac sterownik do parktronikaw cenie

Ten zdeś to mega fajna sprawa nic tak nie cieszy jak dupcia s4 b6 :naughty: parktronik super temat szczególnie tył sam żałuję że nie kupiłem zderzaka z czujnikami to bym sobie resztę dołożył a tak to już po ptakach kolejnego nie będę kombinował a przydał by się na pewno ostatnio w garażu dałem buzi ścianie cofając nawet :grin: Mam nadzieję że Ci dobrze to ogarną i nic nie zniszczą bo ostatnio to jakaś masakra z tymi przesyłkami :facepalm:

Opublikowano

nawet nie strasz co do przesyłek ,mam takie pytanie do ciebie jesli załozyłęs wydech z 2.5 to jakich wymiarów kupowałeś koncówki wydechów miałem dzis to pomierzyć ale zapomniałem a teraz szukam i nie wiem co wybrac

Opublikowano
  • Autor

nawet nie strasz co do przesyłek ,mam takie pytanie do ciebie jesli załozyłęs wydech z 2.5 to jakich wymiarów kupowałeś koncówki wydechów miałem dzis to pomierzyć ale zapomniałem a teraz szukam i nie wiem co wybrac

Ostatnio z kolegą kelnozz mieliśmy wątpliwą przyjemność doświadczyć jakości pakowania i podejścia sprzedających do tematu zabezpieczenia paczek, mam nadzieję że pierwszy i ostatni raz bo normalnie zwątpie w rozgarnięcie niektórych ludzi :facepalm:

Mi się trafił wydech z 1.8 T i tam jest średnica 45/47mm, a przy diesel-u jest on szerszy z tego co kojarzę to jest to jakieś 50/55 mm średnicy, weź suwmiarkę i szoruj do garażu to potwierdzić żeby nie było lipy :grin:

Opublikowano

Michał, zrobił byś mi fote tak żeby ocenić jak siedzą felgi w nadkolu? Chyba najlepiej foto tak lekko po skosie od przodu. Felgi z tego co kojarzę 9cali et 29? opona 35/225 ?

Opublikowano

Siema Mati :wink: Dobrze wiesz że z tym gruchotem było by się ciężko rozstać :kox: Teraz jak już się wkręciłem w mody i TOWARZYCHO :decayed: na A4 to rozwód nie wchodzi w grę :D

............. a widzisz ostatnio zapomniałem musisz koniecznie pokazać mi tą kierkę swoją -coś mi już chodzi po głowie :kox: madafacka ledwo skończyłem zawieszkę a tu już kombinuję nad czymś nowym :facepalm:

To odezwij się jakoś wieczorkiem albo podjedź do mnie na zamknięcie sklepu to wyprowadzę swoją ;) jakiś mini spocik :naughty:

Opublikowano

Zaje fajnie to wygląda chodzi mi po głowie zamiana na jakieś 19 te fele co masz są jedybe do tego wozu pozd

Opublikowano

My się burzy nie boimy :D

65402448d1cf.jpg

bb1284c2768a.jpg

17b0f90e6796.jpg

8657298d8bc8.jpg

Edytowane przez kelnozz