Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B6 [AWX] by MichałA4, RNS-E, EIBACH SPORTLINE,RS4 19"9JET29, MULTI KIERA TT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Siemka ladniutka b6 pozdrawiam bezawaryjnosci powodzenia w modach

Dzięki kolego jeszcze trochę i auto powinno wyglądać i jeździć tak jak trzeba,plany są zacne i w miarę możliwości realizowane,w tym miesiącu trochę się zaniedbałem ale podejrzewam że niedługo znów coś dłubne przy autku i na pewno się pochwalę ;)

Edytowane przez MichałA4

Opublikowano

I jak zrobiłeś już coś z tą kozą :lol::facepalm: ?

Opublikowano
  • Autor

Nie tak szybko u mnie to jak wszystko musi nabrać mocy prawnej :decayed: a tak poważnie to jak widzisz zakupiłem amorki od 1bv no i poluję na springi ,teraz poleciał mi przed nosem jeden komplet sportline-ów eibacha za dobrą kaskę na olx :facepalm: Jak nic nie wychaczę to zakupie VOGTLAND-y -40mm zobaczymy jak to siądzie :wink:

Cenowo to samo co eibach pro-kit a trochę niżej powinienem na nich zejść.

Ogarną bym to w lipcu ale wypsztykałem się trochę z kaski wymiana pompy podającej i aku pochłonęła budżet przeznaczony na zawieszkę :facepalm:

Opublikowano

Do 19 nawet lepiej 40/40. Także nie ma się co czaić tylko szukać jakiejś kasy na lewo, brać sprężyny, zakładać, robić foty i ocenimy :D

Na tyle dystans lub jakie parametry felg masz :eusathink:

Edytowane przez Czaki89

Opublikowano
  • Autor

Springi na pewno wpadną to tylko kwestia czasu :decayed: , obniżona furka zupełnie inaczej się prezentuje, z dystansami to może i by coś tam upchał na tyle ale nie wiem czy jest sens ta felga ma 9 cali i et 29 więc i tak jest syto :naughty:

Z przodu wygląda to tak:

DSC_0419.jpg
a z tyłu tak:
DSC_0418.jpg

Wg mnie wystarczy obniżyć i powinno być dobrze już ;)

Opublikowano

hej łądnie to wyglada to akt teraz delikatnie ja opuscic i bedzie super .

co do planów to chyba jak kazdy jest ich wiele ja zaczołem od felunku do swojej a dzis okazyjnie kupiłem listwy s-line na ktore czekam

Opublikowano
  • Autor

hej łądnie to wyglada to akt teraz delikatnie ja opuscic i bedzie super .

co do planów to chyba jak kazdy jest ich wiele ja zaczołem od felunku do swojej a dzis okazyjnie kupiłem listwy s-line na ktore czekam

He he żeby ta lista planów się jeszcze kurczyla a tu tylko coś do niej dopisuje ;) jak dobrze pójdzie to w tym m-cu zakupie już te sprezynki i założymy wszystko na auto wtedy oceniacie czy było warto ;)

Mariusz a Ty zaprezentowales swoje wozidlo na forum? ;)

Opublikowano

Widziałem na żywo i naprawdę robi robotę ;) tylko na glebe z nią bo koza :grin: ale wiem że już niedługo hehe...

Do następnego!

Opublikowano
  • Autor

Widziałem na żywo i naprawdę robi robotę ;) tylko na glebe z nią bo koza :grin: ale wiem że już niedługo hehe...

Do następnego!

He he dzięki Mateusz,Twój avancik też się zacnie prezenci,a springi ogarnę bo nie będę miał spokoju od Was ;)

A.... Piwko 1st class ;) thx;)

Opublikowano

Piwko 1st class ;) thx;)

Spoko jak coś wpadaj po więcej :grin:

Opublikowano
  • Autor

He he żebym w alkoholizm nie wpadł jakiś :grin:

Chwila namysłu i audiczka zrobiła się bardziej anonimowa - z dupci zniknęły oznaczenia i moje ukochane s :decayed:

DSC_0423.jpg
Ostatni rzut oka na wozidło przed zmianą springów będzie dla porównania :wink:
Opublikowano

ładna b6 kolego jak ich nie lubię to twoja robi robotę dawaj szybciej ją w dól i wrzucaj foty

Opublikowano

Ładnie sie prezentuje, prawie bliźniak mojej;) Udało Ci się naprawić tempomat po wymianie licznika :decayed: Jak nie to mała podpowiedz, pewnie dałeś licznik z nowszego rocznika gdzie prędkośc jest brana z ABS, a nie impulsatora skrzyni i sterownik silnika nie widzi predkosci. Jak masz vaga to możesz zweryfikowąc czy w blokach pomiarowych widac predkośc podczas jazdy....

Opublikowano

Chwila namysłu i audiczka zrobiła się bardziej anonimowa - z dupci zniknęły oznaczenia i moje ukochane s :decayed:

Dobrze modzik na wielki plus ;)

Opublikowano

Czyli rozumiem ze springi zakupione? Godna furmanka :D

Opublikowano
  • Autor

ładna b6 kolego jak ich nie lubię to twoja robi robotę dawaj szybciej ją w dól i wrzucaj foty

Staram się jej właśnie nie zepsuć tylko dokładać to co jest naprawdę potrzebne ;) mam podobne odczucia do B7 i B5 ale są takie sztuki że sam bym je ogarna.

Ładnie sie prezentuje, prawie bliźniak mojej;) Udało Ci się naprawić tempomat po wymianie licznika :decayed: Jak nie to mała podpowiedz, pewnie dałeś licznik z nowszego rocznika gdzie prędkośc jest brana z ABS, a nie impulsatora skrzyni i sterownik silnika nie widzi predkosci. Jak masz vaga to możesz zweryfikowąc czy w blokach pomiarowych widac predkośc podczas jazdy....

Masz rację kolego licznik jest z 2003 a auto z 2002 z tego co wiem to właśnie prędkość nie jest odczytywana przez sterownik silnika ale nie mam pojęcia jak to ogarnąć inaczej niż wymieniając licznik, nawet Anglika jest ciężko znaleźć z tego roku.

He he nie wytrzymałem Mateusz musiałem coś zmodzić ;)

Będą na dniach, a potem tylko na auto ;) i w zimę śnieg z podwórza będę odgarnial ;)

Opublikowano

Staram się jej właśnie nie zepsuć tylko dokładać to co jest naprawdę potrzebne ;) mam podobne odczucia do B7 i B5 ale są takie sztuki że sam bym je ogarna.

Masz rację kolego licznik jest z 2003 a auto z 2002 z tego co wiem to właśnie prędkość nie jest odczytywana przez sterownik silnika ale nie mam pojęcia jak to ogarnąć inaczej niż wymieniając licznik, nawet Anglika jest ciężko znaleźć z tego roku.

He he nie wytrzymałem Mateusz musiałem coś zmodzić ;)

Będą na dniach, a potem tylko na auto ;) i w zimę śnieg z podwórza będę odgarnial ;)

Trzeba zrobic zmiane we wsadzie sterownika silnika, jakis czas temu miałem podobną sytuacje u siebie - zmieniałem skrzynie na 6b i pozbyłem sie impulsatora...

Opublikowano
  • Autor

O widzisz jak dobrze posłuchać kogoś mądrzejszego ;) teraz muszę tylko znaleźć trochę informacji jak to zrobić i być może tempo odżyje ;)

Co do zawiechy to będzie zestaw Eibacha SPORTLINE + amory z 1 BV :decayed: - ekonomia zadecydowała za mnie :grin:

Opublikowano

jak będziesz w okolicach Gdańska, to moge Ci to zrobić. 10 min roboty

Opublikowano
  • Autor

jak będziesz w okolicach Gdańska, to moge Ci to zrobić. 10 min roboty

Osz kur....właśnie wróciłem z Władka ;/ to bym zajrzał do Ciebie.

Przy aucie znów zaczyna się coś dziać :kox:

Dziś zawitał do mnie kurier z paczuszką w której znalazłem takie coś :decayed:

DSC_0421.jpg

Teraz szybko na auto :kox:

.....a z nudów w sobotę zacząłem sobie rezać wiązkę do podświetlania uchwytu na kubek, wizytownika, kratek, nawiewu , łokcia i tylnej popiołki wyszedł z tego taki twór :grin:

DSC_0420.jpg

a na koniec fotka z operacji podłączania :decayed:

DSC_0425.jpg

Niestety z braku czasu na przeciągnięcie wiązki do kratek ,działa jedynie podświetlanie kubka i wizytownika :decayed: a może podpowie ktoś gdzie szukać gniazda na wtyczkę podświetlania przy środkowej kratce bo nie mogę go namierzyć :facepalm:

Edytowane przez MichałA4