Dev Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 witam mam zajeb......y problem z A4 B5 1.8T Quattro Avant auto po wypadku, została wymieniona przednia ćwiartka mój głowny mechanik który to robił miał dzwona na motorze w niedziele połamane żebra i nogi, uziemiony jest na kilka miesiecy on ma to wszystko w głowie ale nie ma jak tego wykorzystac potrzebuje schematów zdjec rysunków i wszystkiego co jest potrzebne do poskładania tego auta, terminy mnie gonią i klient czeka potrzebuje informacji na temat montażu wszystkich elementów wewnątrz auta, wszystkiego co jest potrzebne do montazu deski, elektryki i pozostałych elementów taka sama sprawa dotyczy silnika nie chce tego za darmo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROSZE POMóżCIE KOLEDZY !!!!!!!!!!!!! czekam na info w temacie, sprawa na prawde jest PILNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sprawe powieliłem na innych podtematach Moderatora prosze o zrozumienie, sprawa jest gardłowa
carlos666 Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Zostaje ci program pod tytułem ETKA lub WINELSA Etka zajmuje jakieś 1GB , natomiast Winelsa jakieś 17GB
Rekomendowane odpowiedzi