DWR Opublikowano 20 Maja 2015 Opublikowano 20 Maja 2015 Siema, Szukam i nie mogę nigdzie znaleźć ile powinno 'wejść' w układ czynnika. W Audi mam klimatyzację jednostrefową, podobno 570 g ale czy to jest pewne info? Byłem u majstra w warsztacie to niestety jego sprzęt nie ma danych do mojego auta (8k5), jedynie do 8k2 podaje 600 g. Można spokojnie nabić tyle? Objawy mam takie, że po uruchomieniu klimatyzacji zaczyna śmierdzieć z nawiewów. On mi zaproponował wymianę filtra kabinowego i ozonowanie, dobrze chłop myśli? Dzięki za odpowiedzi
wrclaguna Opublikowano 20 Maja 2015 Opublikowano 20 Maja 2015 Ilosc czynnika jest na naklejce umieszczonej pod maską
DWR Opublikowano 20 Maja 2015 Autor Opublikowano 20 Maja 2015 Ilosc czynnika jest na naklejce umieszczonej pod maską Problem w tym, że nie mam takiej naklejki
andynl Opublikowano 20 Maja 2015 Opublikowano 20 Maja 2015 To że Ci śmierdzi z nawiewów akurat ma nie wiele wspólnego z ilością czynnika, system trzeba odszczurzać i na bieżąco wymieniac filter fachman Ci dobrze poradził
jacek70 Opublikowano 20 Maja 2015 Opublikowano 20 Maja 2015 W 1.8 ADR było na wlepce pod maską 650g + - 50g. Zrób wymianę filtra i ozonowanie jak radzi mechanik.
DWR Opublikowano 20 Maja 2015 Autor Opublikowano 20 Maja 2015 To baja, filtr już zamówiłem KNECHTA, jutro podjadę do mechanika to ogarnie się temat Dzięki Panowie
quadral20004 Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Opublikowano 18 Kwietnia 2018 naklejka jest na masce przy samej szybie z prawej strony.srebrna naklejka
Rekomendowane odpowiedzi