arni9252 Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 witam,jak napisalem w temacie nie działa mi oświetlenie wnętrza po otwarciu którychkolwiek drzwi w moim audi a4 b5 z 97 roku.działa tylko jak je włącze "na stałe",nie jest to wina bezpiecznika.nie sądze ze zepsuly sie wszystkie styczniki w drzwiach jednoczesnie. dodam że jak przestawie na włączanie podczas otwierania drzwi to mrygają tylko czasami podczas jazdy pomocy.
pisarz1980 Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 To wygląda na brak masy w tym obrębie.
Bartollo Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 A centralny Ci chodzi ? U mnie ostatnio brakło centralnego i oświetlenia wnętrza po otworzeniu drzwi,winnym okazały sie pęknięte luty w pompce centralnego. Sprawdź i dla pewności przelutuj wszystkie podejrzanie wyglądające luty.
jacek70 Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 Sprawdź i przekonserwuj kostki w pomoce centralnego. Możliwe że tam brak styku?
arni9252 Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Opublikowano 23 Maja 2015 Centralny na ogół działa,czasami sie zdarza że niełapie i albo nie chce otworzyć albo zamknąć drzwi
jacek70 Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 I właśnie dlatego sprawdź kostki. Nie twierdzę że to jest przyczyną ale od czegoś trzeba zacząć.
arni9252 Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Opublikowano 23 Maja 2015 sprawdze te kostki i dam znać czy coś pomogło
Bartollo Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 Jak raz działa raz nie to wychodzi ze masz zimne luty na płycie pompki.
arni9252 Opublikowano 26 Maja 2015 Autor Opublikowano 26 Maja 2015 sprawdzałem te kostki ,( luty w pompce widać że były już poprawiane wcześniej przez kogoś)i wygląda że wszystko jest ok ale za to zdech mi sterownik od pilota,popalone ścieżki ale mam już drugi taki sam Problem do połowy rozwiązany. po wymianie sterownika lampki zaczeły świecic po otwarciu zamków pilotem. Tylko teraz jest problem że po odpaleniu powinny same gasnąć a nie gasną. Świecą się dopóki nie zamkne centralki lub sam ich nie wyłącze
Rekomendowane odpowiedzi