grubcio1980 Opublikowano 29 Września 2015 Opublikowano 29 Września 2015 Dzięki Pany znalazłem na alle do A3. 300 zeta to normalna cena???? takie to drogie?
kdawid Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 300 zł za nowe to normalna cena, jak masz zniżki w aso to możesz urwać z tego jeszcze z 30-40 zł
Karol89 Opublikowano 30 Września 2015 Autor Opublikowano 30 Września 2015 Dzięki Pany znalazłem na alle do A3. 300 zeta to normalna cena???? takie to drogie? niestety takie są ceny :/ ale lepiej upewnij się ile kosztują w aso będziesz miał nówki a cena wydaje mi się że bedzie podobna
Koralgol Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Panowie, nie chciałby się ktoś pozbyć dużej gałki w bdb stanie albo podać jej numer? Moja jest przetarta na środku i od dłuższego czasu nie mogę jej nigdzie dostać...Żeby nie zaśmiecać tematu kontakt na PW
ancymonek77 Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Panowie, nie chciałby się ktoś pozbyć dużej gałki w bdb stanie albo podać jej numer? Moja jest przetarta na środku i od dłuższego czasu nie mogę jej nigdzie dostać... Żeby nie zaśmiecać tematu kontakt na PW Chrom czy zwykła
Koralgol Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 (edytowane) Panowie, nie chciałby się ktoś pozbyć dużej gałki w bdb stanie albo podać jej numer? Moja jest przetarta na środku i od dłuższego czasu nie mogę jej nigdzie dostać... Żeby nie zaśmiecać tematu kontakt na PW Chrom czy zwykła Sorry, chodzi mi właśnie o zwykłą *KUPIONE: polecam użytkownika "POGOTOWIERADIOWE" na allegro- ma dużo pierdół do rns-e, łącznie z całymi na części. Edytowane 5 Października 2015 przez Koralgol
Frimuś Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 Panowie a czy w rns-e jest opcja wymiany diody ktora sie spaliła?
biggVv Opublikowano 20 Czerwca 2016 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Koledzy potrzebuję do małej gałki czarnej - jej front (płaska frontowa część z logiem zasilania)... ktoś coś?
Karol89 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2016 Koledzy potrzebuję do małej gałki czarnej - jej front (płaska frontowa część z logiem zasilania)... ktoś coś? kolego ostatnio kupiłem z allegro gałeczkę tylko tą dużą stan był bardzo ładny , więc chyba najszybciej na allegro coś takiego dostaniesz od tego allegrowicza http://allegro.pl/nawigacja-audi-a4-s4-b6-b7-aisin-rns-e-navigation-i6255860719.html
biggVv Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Koledzy potrzebuję do małej gałki czarnej - jej front (płaska frontowa część z logiem zasilania)... ktoś coś? kolego ostatnio kupiłem z allegro gałeczkę tylko tą dużą stan był bardzo ładny , więc chyba najszybciej na allegro coś takiego dostaniesz od tego allegrowicza http://allegro.pl/nawigacja-audi-a4-s4-b6-b7-aisin-rns-e-navigation-i6255860719.html no dzięki serdeczne, kupiłem w POGOTOWIERADIOWE i też są z jarocina (chyba ten sam serwis) i faktycznie stan jak z ASO a cena...sporo ale liczy się dostępność i stan
Rekomendowane odpowiedzi