Opublikowano 30 Czerwca 201511 l I ja wrtace swoje zdanie. Nigdy w życiu bym juz nie zakładał gazu przed modami. Mialem podobne podejście,zrobie gaz a potem soft. Ch### ja tam. Bez sensu. Jak sie okazalo wsytrojenie auta na seri na za dużych gratach od gazu jest trudne. Z kolei po modzie mocy zawsze cos brakuje.
Opublikowano 1 Lipca 201511 l I ja wrtace swoje zdanie. Nigdy w życiu bym juz nie zakładał gazu przed modami. Mialem podobne podejście,zrobie gaz a potem soft. Ch### ja tam. Bez sensu. Jak sie okazalo wsytrojenie auta na seri na za dużych gratach od gazu jest trudne. Z kolei po modzie mocy zawsze cos brakuje. Tzn zależy czy przed założeniem gazu już wiesz czego chcesz. Jeżeli ktoś nie chce zmieniać turbiny a tylko chce wirusa+downpipe+katalizator tak jak ja to mi wystarczy instalacja na 250km. Jeżeli coś mi się zmieni to minie jakiś czas. A jeżdze autem codziennie i gaz mi się zwróci już po 12000km.
Opublikowano 2 Lipca 201511 l Spoko ale jelsi masz cokolwiek pojęcia zakładaj sam albo daj naprawdę dobremu znajomemu, nie daj się namówić na jakieś jeb... blachowkręty i inne trytytki Ae i tak bym zakładał, bo wydech to chwula roboty a soft dobry tuner zrobi w 2-3 dni więc najlepiej to podstaw auto do grześka10 wywali Ci kata wstawi fajny dp i zrobi softa, potem zakładaj gaz i jedz na ponowne strojenie. Wiem wydaje się to drogo(paliwo, strojenie ponowne gazu ) i czasowo mało opłacalne, ale polecam taki zabieg Edytowane 2 Lipca 201511 l przez davidlive
Opublikowano 2 Lipca 201511 l Napewno coś będę rzeźbił ale niestety nie w tym roku chyba ze pod koniec. Jak coś to namiary do gregor10 mam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 2 Lipca 201511 l Autor Wracając do tematu zh0ra, śmigam na LPG od jakichś 2 tyg. W cyklu mieszanym wychodzi około 12.8L a wcale nie żałuję. Teraz się muszę uspokoić bo teraz kontrol za niezapięte pasy kończy się oddaniem PJ. Mój zestaw: Sterownik LPG Tech, wtryski Barracudy i Sterownik AC Czerowny. Nie czuć wgl różnicy, no chyba że przy dystrybutorze )
Opublikowano 2 Lipca 201511 l Wracając do tematu zh0ra, śmigam na LPG od jakichś 2 tyg. W cyklu mieszanym wychodzi około 12.8L a wcale nie żałuję. Teraz się muszę uspokoić bo teraz kontrol za niezapięte pasy kończy się oddaniem PJ. Mój zestaw: Sterownik LPG Tech, wtryski Barracudy i Sterownik AC Czerowny. Nie czuć wgl różnicy, no chyba że przy dystrybutorze )Ja w środę montuje taki sam zestaw ) dzieki za pozytywne wieści. Samochód mam od 2tyg i stwierdzam ze audi robi fajne autka no i nie moge sie doczekać zimy )Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 10 Lipca 201511 l Po delikatnych znajomościach 2600 butla w kole i korek obok wlewu. przewody 8mm Witam. Drugi dzień po montażu stag qbox+barracuda+ac250 i póki co jestem zadowolony. Nie odczuwam różnicy w elastyczności prowadzenia. Jak wyjezdzie zbiornik to napisze jak ze spalaniem. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkIle płacisz? Butla w kole, a korek wstydu pod wlewem?Jednak z butla 72 w kole i pojedynczymi wtryskami około 2 cm od kolektora 2800 wyszło. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 10 Lipca 201511 l Jednak z butla 72 w kole i pojedynczymi wtryskami około 2 cm od kolektora 2800 wyszło. 72?? to ile tam gazu wchodzi?
Opublikowano 10 Lipca 201511 l 72?? to ile tam gazu wchodzi? Gazownik po zamontowaniu zatankował mi do pełna i pokazał paragon na 71 litrów. Ale powiedział ze to dziwne i ze będzie raczej mniej. Podejrzewam ze to słaby gaz zatankował. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 10 Lipca 201511 l no dobra pany apropo modów ,padła mi dziś hana niebieska dokupić sztukę czy zakładać coś innego,nowszego jest coś sprawdzonego na wydajność 65-75KM z cylindra ?
Opublikowano 10 Lipca 201511 l Wszyscy polecają barracudy do samochodów 250km Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 10 Lipca 201511 l Jeżeli dobrze pamietam to barracuda 130. To chyba oznacza przepływ. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 11 Lipca 201511 l Jednak z butla 72 w kole i pojedynczymi wtryskami około 2 cm od kolektora 2800 wyszło. 72?? to ile tam gazu wchodzi? Nominalnie 80% x 72L = 57 L ale mi ostatnio weszło 61L więc zależy jak jest ustawiony ten pływak do ocięcia. jakiś model tych barakud? Z tego co mi mówił gazownik który mi montował to te Barracudy 130-tki ogarną mi moc do ok 250KM, natomiast czytałem na gazeo zdaje się że ludzie wywalają w ogóle dysze z tych wtrysków i wyciągają jeszcze więcej
Opublikowano 11 Lipca 201511 l no dobra pany apropo modów ,padła mi dziś hana niebieska dokupić sztukę czy zakładać coś innego,nowszego jest coś sprawdzonego na wydajność 65-75KM z cylindra ? Sprawdziłem i producent podaje że Barracudy 130 są na moc 50KM z cylindra. Tak że nie wiem..
Opublikowano 11 Lipca 201511 l no nic zapodam hankę i już a jak się zacznie reszta sypać to trzeba będzie coś wykombinować
Opublikowano 11 Lipca 201511 l no nic zapodam hankę i już a jak się zacznie reszta sypać to trzeba będzie coś wykombinować Tak jest Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk