MASA81 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Witam mam pytanie do osób w temacie a mianowicie kupiłem motocykl zarejestrowany w Polsce mam umowę kupna-sprzedaży motocykla i kartę pojazdu opłaciłem skarbówkę ale jest problem motocykl nie posiada dowodu rejestracyjnego ani tablicy rejestracyjnej. Czy będę miał jakiś problem z przerejestrowaniem?
YOGI3000 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Jak można kupić pojazd bez dowodu i tablicy rejestracyjnej?
MASA81 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2015 Jak można kupić pojazd bez dowodu i tablicy rejestracyjnej? kupiłem bo znam właściciela motocykla
swiezak84 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Witam mam pytanie do osób w temacie a mianowicie kupiłem motocykl zarejestrowany w Polsce mam umowę kupna-sprzedaży motocykla i kartę pojazdu opłaciłem skarbówkę ale jest problem motocykl nie posiada dowodu rejestracyjnego ani tablicy rejestracyjnej. Czy będę miał jakiś problem z przerejestrowaniem? tak
MASA81 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2015 (edytowane) Witam mam pytanie do osób w temacie a mianowicie kupiłem motocykl zarejestrowany w Polsce mam umowę kupna-sprzedaży motocykla i kartę pojazdu opłaciłem skarbówkę ale jest problem motocykl nie posiada dowodu rejestracyjnego ani tablicy rejestracyjnej. Czy będę miał jakiś problem z przerejestrowaniem? tak to żeś się rozpisał że aż o tej godzinie nie mam już siły tego przeczytać Mam prośbę jeśli ktoś nie ma żadnej mądrej rady to niech oszczędza klawiaturę bo posty z tego działu nie podbijają licznika a mi oszczędzicie czytania! Edytowane 1 Czerwca 2015 przez MASA81
hak64 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 jeśli ktoś nie ma żadnej mądrej rady to niech oszczędza klawiaturę bo posty z tego działu nie podbijają licznika a mi oszczędzicie czytania![/quoteKupując motocykl bez papierów nie wykazałeś się nadmiarem inteligencji, natomiast cytowany fragment twojego posta, wskazuje, że kulturą także nie grzeszysz... Skoro motor był zarejestrowany w Polsce, to co się stało z dowodem (myszy zżarły, policja zabrała, właściciel zostawił sobie pamiątkę, skradziono, zgubiono?). Od tego właśnie zależy dalsza procedura, ale z oszczędności klawiatury nie byłeś łaskaw napisać. Nie oczekuj więc, że ktoś poda ci gotowy przepis na tacy uwzględniając każdą z powyższych opcji braku dowodu (to z oszczędności klawiatury...)!
MASA81 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2015 Człowieku a kim ty jesteś żeby wypowiadać się na temat mojej kultury a tym bardziej inteligencji jesteś kolejnym pseudo znawca który nie ma nic mądrego do powiedzenia a się wypowiadasz. Zamykam
Rekomendowane odpowiedzi