thefast Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 WItam kilka dni temu wyrzucilo mi bład,wiec podpiołem Vaga usunołem i byl spokoj na kilka dniDzisiaj ponownie wyrzucilo bład.Moze ktos powiedziec o co chodzi dokładnie z tym błedem i jak go ewentualnie usunac z góry dzieki
...radek... Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 (edytowane) jest to blad silnika klapy gaszacej przed egr. nie slychac takiego delikatnego brzeczenia? w tym silniczku sa takie plastikowe zebatki i one siadaja. http://a4-klub.pl/index.php?/topic/207672-klapa-gaszenia-silnika-blad-012546/ Edytowane 4 Czerwca 2015 przez ...radek...
thefast Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgadza sie slychac brzeczenie podczas gaszenia silnika. Jutro sprobuje zlokalizowac ta plastikowa zebatkeDostane ja? czy musze kupic kompletny silniczek?
...radek... Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 raczej jest to czesc nie wymienna.
thefast Opublikowano 6 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2015 tzn. ma to tak zostac?bo na moj Chlopski rozum to raczej nie
...radek... Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 (edytowane) Tzn samej zebatki nie wymienisz. Trzeba wymienic cala przepustnice. Edytowane 6 Czerwca 2015 przez ...radek...
thefast Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2015 A noo tak myslalem..W Jakiej cenie zakupie taka przepustnice?
Rekomendowane odpowiedzi