luqash Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 witam Kolegów! mam problem z tylnym zawieszeniem poniewaz oddalem auto do warsztatu bo pukało coś mi z tyłu i po wymianie tuleji nadal puka a mechanik rozkłada ręce a mi rece opadły:( nie wiem co to jest i może ktoryś z kolegów z Olsztyna jest w stanie mi pomóc nie mam wiedzy mechanicznej więc może zdam sie na innych:) jakby ktoś miał chć to na gg 6129682 pozdro a może Wy macie jakieś sugestie?objawy: stuki na nierównościach choćby małych z tyłu z lewej strony niby mechanik powiedział że amor i reszta jest ok tylko tuleje do wymiany były bo się rozwulkanizowały cześć
PAWEL69 Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 witam Kolegów! mam problem z tylnym zawieszeniem poniewaz oddalem auto do warsztatu bo pukało coś mi z tyłu i po wymianie tuleji nadal puka a mechanik rozkłada ręce a mi rece opadły:( nie wiem co to jest i może ktoryś z kolegów z Olsztyna jest w stanie mi pomóc nie mam wiedzy mechanicznej więc może zdam sie na innych:) jakby ktoś miał chć to na gg 6129682 pozdro a może Wy macie jakieś sugestie?objawy: stuki na nierównościach choćby małych z tyłu z lewej strony niby mechanik powiedział że amor i reszta jest ok tylko tuleje do wymiany były bo się rozwulkanizowały cześć Witam i zapraszam Metalowa 7a ....za hurtownią kwiatów Pozdrawiam Paweł
luqash Opublikowano 28 Października 2008 Autor Opublikowano 28 Października 2008 dzięki za odzew po wypłacie powinienem się pojawić pozdrawiam i do zobaczenia
zegarmistrz Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Specjalista jest Adam na tracku
PAWEL69 Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 witam Kolegów! mam problem z tylnym zawieszeniem poniewaz oddalem auto do warsztatu bo pukało coś mi z tyłu i po wymianie tuleji nadal puka a mechanik rozkłada ręce a mi rece opadły:( nie wiem co to jest i może ktoryś z kolegów z Olsztyna jest w stanie mi pomóc nie mam wiedzy mechanicznej więc może zdam sie na innych:) jakby ktoś miał chć to na gg 6129682 pozdro a może Wy macie jakieś sugestie?objawy: stuki na nierównościach choćby małych z tyłu z lewej strony niby mechanik powiedział że amor i reszta jest ok tylko tuleje do wymiany były bo się rozwulkanizowały cześć Witam i zapraszam Metalowa 7a ....za hurtownią kwiatów Pozdrawiam Paweł dzięki za odzew po wypłacie powinienem się pojawić pozdrawiam i do zobaczenia A po co ci wypłata??????? aż tyle chcesz zostawić :naughty: podjedż zobaczymy :wink4:zapłacisz za robote Pozdrawiam
luqash Opublikowano 28 Października 2008 Autor Opublikowano 28 Października 2008 spoko skoro tak mowisz :> bede jutro kolo 16 pozdrawiam i do jutra
PAWEL69 Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 spoko skoro tak mowisz :> bede jutro kolo 16 pozdrawiam i do jutra spoko skoro tak mowisz :> bede jutro kolo 16 pozdrawiam i do jutra poproś Pawła Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na kolege z "forum"
luqash Opublikowano 29 Października 2008 Autor Opublikowano 29 Października 2008 witam! dzieki Paweł miło było poznać i pogadać pojawie sie napewno jeszcze u Ciebie pozrdawiam
Rekomendowane odpowiedzi