kyniu Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Witam,mam objaw padnietego serwa tzn twardy pedal hamulca i slaba skutecznosc hamowania,mam serwo jednokomorowe czy jest mozliwosc na zmiane na dwu komorowe?bo slyszalem ze o wiele lepsze sa hamulce
ŁYSY44 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 można musisz tylko przyciąć śrube co łączysz pedał hamulca bo jest trochę za długa
kyniu Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2015 u mnie niema śruby tylko cięgno z kulką na końcu silnik 2.8
ŁYSY44 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 a przed kulką masz nakrętkę/kontre i tam się wkręca
kyniu Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2015 ok dzięki,serwo zamówione zobaczymy co z tego wyjdzie
Klejk Opublikowano 1 Lipca 2015 Opublikowano 1 Lipca 2015 Daj znać kolego co ci się udało, bo też myślałem nad tym aby założyć poliftowe...
kyniu Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Opublikowano 9 Lipca 2015 Serwo zamontowane,bez rezania sie nie obeszlo musialem wyciac kawalek blachy w scianie grodziowej bo podwojne serwo i pompa sie nie mieszcza,potrzebne sa dluzsze sruby do przykrecenia serwa i trzeba obciac o 2cm srube te co sie wkreca w pedal hamulca.Jeszcze musze porzadnie odpowietrzyc uklad bo pedal troche gumowy teraz wiem ze mam hample
Rekomendowane odpowiedzi