dżejki Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Cześć, od kilku dni świruje mi tzw. "Odkurzacz". Zdarza się że się nie wyłącza, chodzi aż akumulator padnie. Co robić? Wysłano z mojego Note 4 przy użyciu taptalk'a
Łukasz13 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Przekaznik sie skleja trzeba wymienic.
dżejki Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2015 Gdzie znajduje się ten przekaźnik? Wysłano z mojego Note 4 przy użyciu taptalk'a
krzysiekml Opublikowano 16 Czerwca 2015 Opublikowano 16 Czerwca 2015 obudowa ECU pod podszybiem,12V40A 4 piny
dżejki Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Opublikowano 3 Lipca 2015 Dziękuję Wysłano z mojego Note 4 przy użyciu taptalk'a Niestety to nie przekaźnik ani bezpiecznik, dodam kolejny fakt, który zawęża "listę podejrzanych": 1. odpalam auto 2. pompa się załącza na zimnym bądź nie - w zależności jaki ma humor 3. gaszę silnik, a pompa się wyłącza i włącza na przemian aż do rozładowania aku 4. zdejmuję klemę na 1 min i zakładam- pompa się ucisza. Nikt nie jest w stanie mi pomoc? 03.07.2015 Temat zamknięty, okazało się iż faktycznie, problemem był przekaźnik który udało się odratować czyszcząc styki papierem ściernym. dziękuję wszystkim za zaangażowanie i pomoc w diagnozie i naprawie!
Rekomendowane odpowiedzi