zadra Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 Ja poleciłbym 215/50/17. 1.Wyższy profil to nie będzie trzęsło 2.laczek nie za szeroki czyli nie zamuli AFN'a 3.na 17" lepiej wygląda Oczywiście mowa o letnich kołach :gwizdanie:
Dibo Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 zadra dobrze Ci radzi. To będzie najlepsze rozwiązanie do Twojego AFNa. Chyba że marzy Ci się lans to zakładaj 18"
zadra Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 zadra dobrze Ci radzi. To będzie najlepsze rozwiązanie do Twojego AFNa. Chyba że marzy Ci się lans to zakładaj 18" Jak dla mnie to na polskich drogach "lans" odpada a zwłaszcza w szczecinie i zachpom. jest poracha [br]Dopisany: 29 Październik 2008, 15:03_________________________________________________ zawieszenie mam normalne w miarę sprawne ale na lato w dół 30mm idzie. Z zawiechą też poraszka - mam u siebie obniżone
Yelo Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 Do B5 sugerowałbym raczej 205/50 niż 215/50
Dibo Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 zadra dobrze Ci radzi. To będzie najlepsze rozwiązanie do Twojego AFNa. Chyba że marzy Ci się lans to zakładaj 18" Jak dla mnie to na polskich drogach "lans" odpada a zwłaszcza w szczecinie i zachpom. jest poracha [br]Dopisany: 29 Październik 2008, 15:03_________________________________________________ zawieszenie mam normalne w miarę sprawne ale na lato w dół 30mm idzie. Z zawiechą też poraszka - mam u siebie obniżone Kwestia tego jak ktoś jeździ, no i wyrzeczeń. Sam jeżdzę na 17" mimo że słyszałem że to rozmiar nie na nasze drogi. Zawias też mam sporo niżej. I czasami mnie trafia jak na niektórych drogach muszę zwolnić poniżej 30km/h. Ale coś za coś
Rekomendowane odpowiedzi