A4 automat 2.6 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Witam forumowiczow. Zwracam sie z ogromna prosba o pomoc. Zastanawiam sie czy oplaca sie zakladac gaz do mojej V6. samachod mam od1,5roku. Benzyny w miescie pali 13litrow, Czy mozecie mi cos poradzic, jakie to sa koszty i czy przede wszytkim samochod bedzie sie dobrze sprawywal na gazie przy takim silniku. Jakie jest spalanie gazu +- i jaka jest zywotnosc motoru zagazowanego. Prosze o porade zastanawiam sie nad sprzedarza badz wlasnie zalozeniem gazu]. Z gory dziekuje za pomoc
edekxp Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Koszt instalacji około 3000zł może być więcej zależy od warsztatu Jak instalacja założona właściwie i nie wtryskach valtekach ustawiona poprawnie to auto bedzie długo jeżdzić na lpg Co do spalania jakieś 15% więcej niż pb, ale nie ma reguły
A4 automat 2.6 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2015 koszt +- juz wiem czy ktos moze polecic jakiegos gazownika na Slasku? bardzie zaglebie dabrowskie by mnie interesowalo. Prosze forumowiczow o pomoc w znalezieniu odpowiedniego gazownika, i jesli ktos cos wiecej moze powiedziec na temat gazu do 2,6 V6 to bardzo bede wdzieczny. Dziekuje
Zimny193 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 polecam lpg-forum.pl tam napewno znajdziesz kogoś ogarniętego
elmer80 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Polecam Zbrosławice firma GZW. wysłane z Commodore 64
dardit Opublikowano 14 Czerwca 2016 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Jezdze takim od 8 lat mam już praktycznie 2 instację LPG i napiszę tylko tyle nie oszczędzaj. Jak reduktor to KME Silver S6 jak wtryski to HANA. Z doświadczenia nic innego nie podoła temu silnikowi.
michcio28810 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Opublikowano 14 Czerwca 2016 ja jeżdżę 5 lat na gazie.nic się nie dzieje.auto dobrze się sprawuje.spalanie 10-12l.koszt instalacji 5 lat temu 2900zł
Rekomendowane odpowiedzi