Skocz do zawartości
IGNOROWANY

jak sprawdzić jakie mam zawieszenie ?? :(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszyskich. Jesli ktoś kupił obniżona A4 i podwyższał to proszę o pomoc. Moze zaczene od tego ze chciałbym ją troche podnieść ale nie wiem jakie mam zawieszenie. Czy mozna to jakos sprawdzić ?? i o ile jest obniżone ?? ?Dodam tylko ze gdyby nie osłona od spodu silnika to chyba zostawiłbym wszystko juz dawno na ulicy:( a i tak na kazdym krawezniku i hopce jade 5km/h) czyje kazda dziure i chce mi sie wyć!. Czy jesli mam sportowe zawieszenie(a tego nie wiem) wsytarczy wymiana samych amorków ze sprężynami na seryjne? Teraz mam 15 koła a letnie 17 Czy na 17 bede mógł spokojnie jezdzić na seryjnych spreżynach i amorach(jesli je wymienie). Ehh :( Obniżony samochod na naszych drogach to paranoja i jesli czyta to ktos kto zamierza obniżyc to stanowczo odradzam. Pozdrawiam i prosze o opinie.

Opublikowano

Wymieniasz na ori. amorki + sprezynki i juz masz serie...a na ori.zawieszeniu mozesz spokojnie zalozyc 17 :wink:

Opublikowano

i dlatego jestem na nie jeśli chodzi o drastyczne obniżanie auta w tym kraju przez pseudo tuningowców, badzmy szczerzy w tym kraju trzeba mieć auta terenowe a nie niskopodwoziowe pociski :evil:

Opublikowano
to dziwne, bo wielu jeździ i nie narzeka a nawet chwali

wcale nie

pojęcie chwalenia jest względne

niegdyś latając VW miałem gwint Supersporta

przeswit między belką a glebą to 5cm

predkość max na miescie 40km/h

i tez sobie chwaliłem :rotfl: