damix Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 Witam!Mam problem bo nie moge znalesc w moim afn znaku na kole zamachowym jest tylko kreska patrzyłem dobrze nawet oczysciłem papierem sciernym a powinno byc zero jak mozna jeszcze dokładnie ustawic rozrzad a moze ta kreska zastepuje zero?
damix Opublikowano 26 Października 2008 Autor Opublikowano 26 Października 2008 wszystko by bylo dobrze ale ja nie mam na kole zera tylko kreske i nic wiecej a dodam ze kat wtrysku mam na 110 i i dlatego sadze ze cos jest zle ustawiony a na pompie juz nie mozna przestawic
banshee Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 zobacz tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/b5_ahu_fotostory_rozrzad_popychacze_pompa_wody_termostat-t45532.0.html jest na kole znak "0" A wg twojej kreski, jak wyglądają pozostałe znaki - zgadza się reszta? Pompe ustawiasz czujnikiem zegarowym wstępnie? Jak tego nie zrobisz to możesz nie odpalić auta, albo będziesz kombinował z kręceniem w lewo i w prawo
damix Opublikowano 26 Października 2008 Autor Opublikowano 26 Października 2008 według mojej kreski nie zgadza sie pompa a na pewno nie ma zera a zawsze powinno byc zero dodam ze to automat
banshee Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 nie znam przypadku z kreską i na dodatek w automacie. Jeżeli tylko pompa nie gra wg twoejej kreski to skorygowałbym tylko znaki na pompie i spróbował odpalić. Oczywiście póżniej koniecznie po odpaleniu VAG.
Rekomendowane odpowiedzi