michu93 Opublikowano 15 Listopada 2008 Autor Opublikowano 15 Listopada 2008 narazie jest jak jest... teraz muszę pomyśleć nad rejestracją...
rafalekx Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 ale ogólnie muszą byc nie złe te co mam, bo z tego co widzę jak inni opisują takie żarówki to ponoć gó*no widac a u mnie widac całkiem dobrze. :gwizdanie: Wiesz co... też kiedyś miałem super żarówki co prawda nie świeciły jakoś super idealnie biało, ale była to taka lekko niebieskawa (czasami) biel, może nawet z innego kąta z lekką żółcią... ale świeciło to fajnie i daleko bez porównania ze zwykłą żarówką. Philips blue vision xenon efekt czy jak to tam zwał. Każdy się mnie pytał co to za żarówki, bo ładnie świeciły, ale... zapłaciłem za nie masę kasy, bo chyba koło 120 zeta za 2sztuki... a po kilku miesiącach się wysrały, nawet chyba pół roku nie było Teraz mam 6000K i jest zajebiaszczo
michu93 Opublikowano 29 Listopada 2008 Autor Opublikowano 29 Listopada 2008 mam małe pytanko,które mnie ostatnie dni nurtuje...mianowicie: czy te tylne lampki u mnie mogą byc ori? ba jak patrzę na allegro to nawet 97 roki mają jeszcze te stare... jak myślicie?
Voucher Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 Moga byc. Ja mam auto z 12.96r i mam takie jak Ty .
michu93 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2008 moja jest z października... dzieki[br]Dopisany: 30 Listopad 2008, 09:25_________________________________________________ troche glupio wyszlo, bo stanąlem, poniewaz nie widzialem kiedy mi wskoczylo, ale zapewniam ze jest autentyczne
banshee Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 CERB...ale powiem wam ze jest zupelnie inna jazda miedzy 90KM a 110KM i ten gwizd turbiny... A w 90 co? Nie ma gwizdu turbo? To chyba jeździłeś trupami. W mojej 90-tce gwiżdże od 1800 wg zegara i słychać do około 3500, a przy 3200 otwiera się chyba coś, bo jest jeszcze bardziej słyszalny. Ten dźwięk jest cudowny!!!!!!!!!! A nie masz w lampach halogenów? Ja mam boscha i mam w nich halogeny.
Skyliner89 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 1.8 125 KM też fajnie brzęczy :> Pozdrawiam :>
michu93 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2009 banshee... w 90 tez slychac turbo ale dopiero od wyzszych obrotow tak jak mowisz, a tutaj juz od samego poczatku slychac... i nie mam halogenow a szkoda...
slepy Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 banshee... w 90 tez slychac turbo ale dopiero od wyzszych obrotow tak jak mowisz, a tutaj juz od samego poczatku slychac... i nie mam halogenow a szkoda... a jakie Ty masz lampy Boscha, bo one mialy halogeny wbudowane chyba, takze powinieneś mieć, chyba że nie wszystkie po I lifcie miały halogeny
michu93 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2009 kurcze, jutro sprawdze [br]Dopisany: 22 Styczeń 2009, 21:13_________________________________________________p.s. myślę nad światełkami na nogi po otwarciu drzwii takie cos mam na oku http://www.allegro.pl/item531481748_neon_listwa_led_3_x_dioda_super_mocna_flux_12v.html ... biały kolorek oczywiście... jak myślicie?
slepy Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 kurcze, jutro sprawdze [br]Dopisany: 22 Styczeń 2009, 21:13_________________________________________________p.s. myślę nad światełkami na nogi po otwarciu drzwii takie cos mam na oku http://www.allegro.pl/item531481748_neon_listwa_led_3_x_dioda_super_mocna_flux_12v.html ... biały kolorek oczywiście... jak myślicie? myslalem o tym, ale tylko nad nogi kierowcy, z tym ze do tego musiałbyś wymieniać wszystkie zarówki w auce na LEDowe biale, bo inaczej bedzie
michu93 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2009 no to jak - czerwone?? a może jednak żółte?
slepy Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 nie no jakbym robil to tylko wszystko na biało, reszta wydaje mi się wioską , ale odgrzałeś stary pomysł także może nad tym pomślimy
michu93 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2009 ja nie sięgam tak daleko planami... bo samochód jest na sprzedaż a co do koloru niebieskiego to zawsze mi się on kojaży z tandetnym radiem z biedronki z pikającym pokrętłem głośności... tak jak kumpel ma... dalco... slepy tobie chodzi o zmiane całego podswietlenia deski na białe?
topor Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Grzess... prosze CIe... masz ladne autko.. i prosze omijaj niebieskie kolor;p bo to jednocznaczeni dla mnie WT:D jak chcesz zrobic podwietlenie to wzoroj si ena Ori!!!
slepy Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 ja nie sięgam tak daleko planami... bo samochód jest na sprzedaż a co do koloru niebieskiego to zawsze mi się on kojaży z tandetnym radiem z biedronki z pikającym pokrętłem głośności... tak jak kumpel ma... dalco... slepy tobie chodzi o zmiane całego podswietlenia deski na białe? nie nie kolego chodzi mi o zarowki w podsufitkach przod i tyl, z tylu masz 2x W5W , z przodu 2x R5W, i jedna rurkowa, przynajmniej tak jest u mnie
michu93 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2009 rurkowa? topor ja właśnie szerokim łukiem omijam wszystko co sie świeci na niebiesko i chce żeby było mniej więcej ori i mi się właśnei wydaje, że było takie żółte albo białe... prawda?
slepy Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 rurkowa? http://moto.allegro.pl/item526069860_led_zarowka_rurkowa_42mm_8_led_s_flux_nowosc.html cos takiego tylko nie wiem jaka tam dlugosc wchodzi
michu93 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2009 VoMiT - już odpisałem slepy - faktycznie, nie zczaiłem... wiesz może jak to się prezentuje?
Rekomendowane odpowiedzi