Artur_Audi Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 Witam. Kolejny problem z kontrolką Airbagu w Audi A4 B5 95 rok. Sprawdzilem Vag-iem, błąd jest - CRASH DATA STORED. Co to znaczy - wiadomo. Niestety nie mogę tego błędu skasować VAg-iem 311-2. Jakies porady jak sie pozbyć błędu i zgasić kontrolkę?? przywitaj się w stosownym dziale - newbie i przeczytaj regulamin, to nieładnie podejmowć rozmowę nie przedstawiajac się -> edit by wiki
adamq Opublikowano 3 Lutego 2007 Opublikowano 3 Lutego 2007 Crash daty nie usuniesz VAGiem. Do tego potrzebne jest specjalne urządzenie np. http://www.viaken.pl/sklep.php?lang=pl&kat=23&prodid=118 . Robisz wszystko na własne ryzyko. Poprzedniemu właścicielowi, który miał wypadek Airbagi mogły pomóc wystrzeliwując, a ty jak będziesz kombinował, może dojść do sytuacji, gdy tobie już poduszki nie pomogą
Artur_Audi Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Opublikowano 3 Lutego 2007 Rozumiem, dzieki. Czyli zostaje mi ASO. Pozdrawiam
SebMis Opublikowano 3 Lutego 2007 Opublikowano 3 Lutego 2007 Czyli zostaje mi ASO szczerze wątpię :twisted:
Artur_Audi Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Opublikowano 3 Lutego 2007 Do moderatora: Przepraszam, napewno to zrobie. A do wszystkich: w takim razie jakies rady?? Jak rozwiazac ten problem?? [ Komentarz dodany przez: pre_pl: 03-02-2007, 19:37 ] patrz pierwszy post.... dzięki, otwarty ponowanie
SebMis Opublikowano 3 Lutego 2007 Opublikowano 3 Lutego 2007 są specjaliści którzy "czyszczą" sterownik z takich błędów, poszukaj a znajdziesz, szczególnie gazety z ogłoszeniami motoryzacyjnymi i autogiełdy
Artur_Audi Opublikowano 4 Lutego 2007 Autor Opublikowano 4 Lutego 2007 Dzięki, poszukam takiego magika )
Rekomendowane odpowiedzi