kristofer21 Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 Witam!!! Oto moja bryka Audi A4 1.8 125PS 95r. sprowadzana z Niemiec. Autko posiada w standardzie: -wspomaganie -elektr.szyby i szyberdach -centralny zamek -klimatronik -2 poduszki Dodatki: -listwy carbon -podlokietnik -felgi Flw Proline oponki Bf Goodrich G.Force 225/45/17 -gwintowane zawieszenie H&R -sportowy wydech -z tylu dystanse 5mm H&R -sportowy filter powietrza K&N -Lampy przod elektryczna regulacja CHROM ANGEL EYES -Lampy tyl przyciemniane -Zderzak przod z ABS Rieger Tuning R.S -dokladka na tyl pod zderzak Rieger (w tej chwili nie zalozona) -system naglasniajacy wzmacniacz D&W 600wat -Z tylu po bokach Mac audio w srodku Kenwood bas -z przodu w drzwiach tez glosniczki -radyjko Sony Mp3 W planach jeszcze duzo zmian bede was informowal Pozdro oto link do mojej bryki: http://fotohub.pl/view/8da86870c2dea2045b489de6dab83e20
slaweq Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 Sonary i wydech bym zmienił na wstępie
Nowak_zg Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 Sonary i wydech bym zmienił na wstępie do tego podlokietnik i galka zmiany biegow oraz przedni zderzak no i pomalowac jakos sensownie prawy bok ... bo mocno sie rozni odcieniami blotnik oraz drzwi
kristofer21 Opublikowano 26 Października 2008 Autor Opublikowano 26 Października 2008 pomalowac jakos sensownie prawy bok ... bo mocno sie rozni odcieniami blotnik oraz drzwi Jak ty mozesz po zdjeciach stwierdzic ze autko sie rozni odcieniami co?? te auto nie bylo malowane.......
Krzychu88 Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 Na poczatku wez sie za przod zmien lampy na orginal po lifcie, przedni zderzak, grill, no i wydech, bo nie wyglada to ladnie, oczywiscie to moje zdanie
hiena Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Jak dla mnie to grill bym wymienił bo robi wrażenie tandety reszta fajna i bardzo mi się podoba
Rekomendowane odpowiedzi