PrzemoS4 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Moja żona jeździ taxi.... Eski nie rusza... I nie bedzie ruszać.... --//.jest tylko moja:)
kivlov Opublikowano 27 Czerwca 2015 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Ja się ciesze jak moja może jechać moim autem.
PrzemoS4 Opublikowano 6 Lipca 2015 Opublikowano 6 Lipca 2015 Darek, miałeś posłać na pv nr fazatora....tak sie tylko przypominam.... Darku,jak tam prace???? Idziesz na przod z robota???
niebieski708 Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Opublikowano 6 Lipca 2015 Narazie powoli, ale to już końcówka :-)
PrzemoS4 Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Widzę ze większość już poskladana. Ps. Pamiętasz jak mówiłeś ze tydzień i bedzie zrobione ?? :) :) Zawsze coś wyskoczy.....niestety Ważne ze sie zbliżasz ku końcowi
niebieski708 Opublikowano 7 Lipca 2015 Autor Opublikowano 7 Lipca 2015 Dziś nie zdążyli pomalować pokryw... nie doszły wszystkie uszczelki... Jutro ma wszytko być i już wszystko poskładam Co do skrzyni to okazało się że nie ma stanu oleju (sporo brakuje, prawdopodobnie przez to trzeci bieg lekko zgrzytał).
PrzemoS4 Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Dziś nie zdążyli pomalować pokryw... nie doszły wszystkie uszczelki... Jutro ma wszytko być i już wszystko poskładam Co do skrzyni to okazało się że nie ma stanu oleju (sporo brakuje, prawdopodobnie przez to trzeci bieg lekko zgrzytał). Jakby to była przyczyna zgrzytów to po kłopocie
Mortiis Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 Darku powiedziałeś że do końca tygodnia poskładasz i proszę dopiero środek a Ty już prawie skończyłeś
niebieski708 Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Opublikowano 8 Lipca 2015 Pokrywy wyszły inaczej niż chciałem, ale nie jest źle. Miał być mat, a wyszedł delikatny połysk ;-) Do tego znów uszczelki nie wszystkie przyszły... Kolor jest bardziej czerwony niż na zdjęciu :-)
PrzemoS4 Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 Pokrywy wyszły inaczej niż chciałem, ale nie jest źle. Miał być mat, a wyszedł delikatny połysk ;-) Do tego znów uszczelki nie wszystkie przyszły... Kolor jest bardziej czerwony niż na zdjęciu :-) I tak wyszło Z-A-J-E-B-I-A-S-Z-C-Z-O :) :) Warto było poczekać...
niebieski708 Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Opublikowano 8 Lipca 2015 Cały z osłonami będzie super wyglądał
niebieski708 Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Opublikowano 8 Lipca 2015 po miesiącu użytkowania: Tak więc po miesiącu użytkowania wymieniłem: - kompletny rozrząd - kompletne sprzęgło (w tym koło dwumasowe) - poduszki silnika - klapki kolektora dolotowego W następnym tygodniu: - nowe cewki zapłonowe - tarcze hamulcowe z klockami Wyszło trochę, ale czego się nie robi dla miłości ;-)
Mortiis Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 Mi z tego co napisałeś zostały klapki i tarcze i klocki ale to na razie mam ok a tak wsio inne wymienione, sprzęgło obiłeś czy ori założyłeś?
niebieski708 Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Opublikowano 8 Lipca 2015 Narazie ori, zobaczymy ile wytrzyma
PrzemoS4 Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 Sie nazbierało ale teraz wrzucisz silnik i gotowy do jazdy... Cewki jakie zamówiłeś?? Z tego co mi wiadomo to jedne z lepszych bd beru
PrzemoS4 Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 To je dobry wybór, ja przy rozrzadzie zmieniłem 4 cewki na ori a po rabacie wyszło ok 150 zł za sztukę, Beru pewnie ze 120 wyjdzie
Rekomendowane odpowiedzi