Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wymiana tunelu środkowego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A tak z ciekawosci ile kosztuje nowy tunel?

650zl

masakra ! :P
Opublikowano
  • Autor

Artur dobrze gada :wink: nówka z aso tyle właśnie kosztuje sam kiedyś chciałem kupić :facepalm: ale koniec końców kupilem w idealnym stanie uzywke z b7 za nie cała połowę kaski jaka trzeba było by dać za nowy, tak że polecam taka opcje.

Opublikowano

Wita :) jest jeden plus dla uzytkownikow czarnego wnetrza bo mozna latwo kupic tunel czarny 2din :D a Ci co maja juz swing ii inne to jest problem bo nie ma takich w przywoitym sttanie a jak sa to juz podrapane ;/ wtedy to juz bym nie zawachal sie i bym skusil sie kupic z aso swinga za 650 :) ile by wyszl kompletna przekladka z swing na czarny? ogolnie deske rozdzielcza z przodu mam czarna. reszta diol swing. ogolnie ile koloru przedniego kokpitu bylo ? czarny, swing i jeszcze jakies?

Opublikowano
  • Autor

Wita :) jest jeden plus dla uzytkownikow czarnego wnetrza bo mozna latwo kupic tunel czarny 2din :D a Ci co maja juz swing ii inne to jest problem bo nie ma takich w przywoitym sttanie a jak sa to juz podrapane ;/ wtedy to juz bym nie zawachal sie i bym skusil sie kupic z aso swinga za 650 :) ile by wyszl kompletna przekladka z swing na czarny? ogolnie deske rozdzielcza z przodu mam czarna. reszta diol swing. ogolnie ile koloru przedniego kokpitu bylo ? czarny, swing i jeszcze jakies?

Kolego wymiana całego wnętrza to gruby mod, wszystko zależy od tego za ile i w jakim stanie kupisz graty, ja zawsze szukałem nr czesci kompletowalem spis i walilem do różnych aso i tam gdzie taniej to kupowałem -chyba skoda wychodziła dość ciekawie cenowo i getem.pl, z tym czarnym wnętrzem to racja jest tego trochę ale te nasze plastiki to jakaś kpina samo to zlazi nawet bez dotykania,podejrzewam że od patrzenia na nie też by zlazlo ;) U mnie nie wiem kto wcześniej nim jeździł ale pazurów to nie obcinal na pewno ;)

Opublikowano

chodzi mi o przekladke ale szukania na allegro czesci plastikowych od b7 :) mysle ze za dosc tanie pienaidze by skompletowalo sie wszystko :)

Opublikowano
  • Autor

chodzi mi o przekladke ale szukania na allegro czesci plastikowych od b7 :) mysle ze za dosc tanie pienaidze by skompletowalo sie wszystko :)

Podejrzewam że dało by się to w miarę tanio ogarnąć zwłaszcza że najdroższy element (deskę) już masz. Czarnych gratów od b7 jest masa na allegro i olx, myślisz o wymianie wszystkich plastików wnętrza + boczki ?

Edytowane przez MichałA4

Opublikowano

Niestety łatwo można się tez naciąć bo chcesz kupić graty od B7 kupujesz a okazuje się jak otwierasz paczkę że to od B6 czasem jeszcze z tą starą warstwą która zazwyczaj jest porysowana jak ściana przez 3 latka

Witam sąsiada z Leg. :hi:

Opublikowano
  • Autor

Niestety łatwo można się tez naciąć bo chcesz kupić graty od B7 kupujesz a okazuje się jak otwierasz paczkę że to od B6 czasem jeszcze z tą starą warstwą która zazwyczaj jest porysowana jak ściana przez 3 latka

Witam sąsiada z Leg. :hi:

Siemanko sąsiad :decayed:

TRUE praktycznie zawsze w aukcjach jest opis b6/b7 nigdy nie można być pewnym co się dostanie, dlatego ja preferuje zakupy na forum- ludzie wiedzą co sprzedają i o uczciwość łatwiej :)

Opublikowano

o i na forum można się oszukać..

Wpadnij na spota do Arkadii we wtorek

Opublikowano
  • Autor

o i na forum można się oszukać..

Wpadnij na spota do Arkadii we wtorek

Jak to wszędzie są ludzie i ludziska :decayed: wiesz bardzo chętnie podlecę tylko nie wiem czy w tym tyg dam radę bo auto w serwisie, ale jak teraz nie wyjdzie to na pewno w przyszłym tygodniu będę, nie wiedziałem trochę jak się do Was wkręcić,ale już od dłuższego czasu chodzi mi po głowie spocik :wink:

Opublikowano

panowie a ile kolorow przedniego kokpitu mozna spotkac :D

no najlepiej poszukac w swoim rejonie rozbitej b7 i kupic ;) mysle ze duzo by nie trzeba dokladac kasy bo swoje plastiki bym opchnal a mam dosc w przyzwoitym stanie ;) najgorzej z podloga ;/ bo trzeba wszystko ze srodka wyrzucic...

Opublikowano
  • Autor

panowie a ile kolorow przedniego kokpitu mozna spotkac :D

no najlepiej poszukac w swoim rejonie rozbitej b7 i kupic ;) mysle ze duzo by nie trzeba dokladac kasy bo swoje plastiki bym opchnal a mam dosc w przyzwoitym stanie ;) najgorzej z podloga ;/ bo trzeba wszystko ze srodka wyrzucic...

Wiesz ja kojarzę napewno 3 :

- czarne (soul)

- swing

- granatowe

..... ale mogło ich być więcej musiał by się ktoś bardziej ogarnięty wypowiedzieć :wink:

ale co do podłogi połączona z czarnym wnętrzem mogła by ciekawie wyglądać ta ze swinga :decayed: wiadomo też że najlepiej było by wnętrze przeszczepić z b7 przez wzgląd na materiały ale to trzeba tak jak mówisz najlepiej znaleźć rozbitka lub angola i samemu wygrzebać graty.

Opublikowano

Jeszcze powiedzcie, ze zakup kompletu wnętrza wyjdzie taniej niz nowy tunel za 650. O ty, ze całe wnętrze po przekładce zacznie raz dwa trzeszczeć jak stara szafa. Ludzie to sie lubią pod górkę zrobić...

Opublikowano
  • Autor

Nie przesadzaj kolego ja już tyle razy wszystko wyciągałem i jakoś nic nie trzeszczy , zresztą jak mam patrzeć na to poobdzierane wnętrze to wolę słuchać trzeszczenia :decayed: .

Za samą cenę nowego tunelu kupił byś 3 w idealnym stanie z b7 więc sorry ale jakoś nie przekonuje mnie to co mówisz.

Opublikowano

ja juz wszystko demontowalem oprocz sufitu i kokpitu i wszystko ladnie spasowalem zero trzeszczenia :)

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

konsola.jpg

Witam czy ma pan moze schemat jak zdjac deske rozdzielcza audi a4 b6 patrzylem w ksiazce sam naprawiam i niestety nie ma pozdrawiam

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam

Wczoraj zająłem się w końcu przerobieniem tunelu środkowego i przy końcu demontażu okazuje się że radio chorus mogę wyjąć na góra centymetr. Z prawej strony wychodzi bez problemu natomiast z lewej coś je blokuje od środka. Nie wiem jak do tego podejść?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Chłopaki jak odpiąć lub wyjąć ręczny. Na zdjęciu widać że niby idzie do góry na maxa u mnie z 3/4 wysokości tylko. Nie mogę przez to wyjąć tunelu [emoji20] a tyle roboty jeszcze mam. Pomocy proszę was

b267a1e95627937ce329993aa6376f7d.jpg

Opublikowano

Już mam :-)

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Panowie a jak jest z montazem akcesoriow? Mam tunel 1din z telefonem chce kupic bez. Posiadam po prawej stronie idac od przodu panel menu od nawi a niżej zapalniczke chowana. I taki sam tunel bez dziurek potrzebuje? Czy to tylko moduły ktore sie zmienia? Dzieki za odpowiedz.