GUSTLIK_ Opublikowano 24 Czerwca 2015 Opublikowano 24 Czerwca 2015 WITAM na wstępie napisze że jest to mój pierwszy post więc prosze o wyrozumiałość. Niedawno zakupiłem audi a4 2002rok 1.9tdi 130km numer silnika AWX, I chciałbym przestać jeżdzić a zacząć latać ;D. I tu moje pytanie do was jaką wiekszą turbinke moge wrzucić do tego autka czy możliwa jest zamiana samego środka z turbiny np z 150km 170km ?? czy trzeba wymieniać razem z całą muszlą całość? widziałem na ebay sam środek turbiny 150km za około130funtów cala około 250 jaką moc można uzyskać po takiej wymianie i chip tuningu . oraz jaki większy intercoler można tam wstawić żeby ładnie go było widać z przodu w zderzaku, prosił bym o wszelke wskazuki pozdrawiam
jacek70 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zadzwoń do kolegi Dev . Przerabia turbiny i jest bardzo dobrym fachowcem.
GUSTLIK_ Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2015 jak moge sie z nim skontaktować??? i czy tylko wysyłka wchodzi w gre? czy jest z okolic wojewudztwa pomorskiego ?
jacek70 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Tak jest . A numer telefonu ma w profilu.
GUSTLIK_ Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2015 Hmmm Nie mogę go znaleźć.... Mógł byś podać jeśli to nie problem. dzięki wielke
adifek Opublikowano 26 Czerwca 2015 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Można Twoja roztoczyc bez problemu albo włożyc brd wchodzi p&p
GUSTLIK_ Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2015 o to mi właśnie chodzi czyli brd pasuje nietrzeba nic przerabiać? ma ktoś coś takiego zamontowanego? niegrzeje sie zabardzo nic tam ? bo brd za pewne ma wiekszą muszle.... ? bendzie to dobrze chodziło z mniejszą???? znacie może kogoś z pomorskiego kto roztoczy mi turbinke pod te brd
mapper Opublikowano 26 Czerwca 2015 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Poczytaj najpierw trochę o turbinach do tdi. Kup 4-pak piwa wejdź w dział tuning i studiuj.
DSTurbo Opublikowano 2 Lipca 2015 Opublikowano 2 Lipca 2015 W brd nic nie przerabiasz, bo cała turbosprężarka, żadne przekładanie muszli wchodzi p&p. Klient będzie teraz wrzucał do passat b5fl 1.9 brd i zobaczymy co z tego wyjdzie, jak będzie mało zawsze można większe k.kompresji wrzucić.
elmer80 Opublikowano 2 Lipca 2015 Opublikowano 2 Lipca 2015 Tylko to brd to jakieś takie... Większość narzeka że nie wstaje wysłane z Commodore 64
DSTurbo Opublikowano 3 Lipca 2015 Opublikowano 3 Lipca 2015 adifek co masz na myśli poprzez to, że nic nie da?
Rekomendowane odpowiedzi