Raffii Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 witam wczoraj zakupilem odtwarzacz o mocy 4x52W i gosniki o mocy 60W na tylna polke nie wiem czy po podlaczeniu bede mial czysty dzwiek i odpowiedni bass dodam jeszcze ze w drzwiach mam standardowe glosniki problem jest z glosnikami ktore chce dac na tylna polke poniewaz pod polka jest blacha z za malym otworem magnes wejdzie a glosnik juz nie najgorsze ze wycielem juz otwor w materiale glosniki sa te owalne a co mam zrobic z blacha mozna ja w jakis sposob wyciac by poszezyc otwor prosze o pomoc przeciez nie bede cioł fleksem bo uszkodze tapicerke
DeeJay_Kill Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 wiertarka, pilnik, brzeszczot i duuuużo cierpliwości...
Raffii Opublikowano 28 Października 2008 Autor Opublikowano 28 Października 2008 a nie przyszkadza to ze glosnik jest o mocy 60W natomiast radio ma na wyjsciu tylko 52W i jeszcze jedno pytanie jak sie wyciaga tylna polke zeby dostac sie do blachy dodam ze moje tylne siedzenia nie sa skladane
macius 1977 Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 kolego wyrzynarka z dobrym brzeszczotem
rafael Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 niekoniecznie trzeba ciac nie napisales jakiej wielkosci masz te glosniki zakladam ze 16-stki jak tak to mozesz dokupic do nich dystansy dedykowane na tylna polke przykrecasz je na orginalne otwory na nie glosniki i po klopocie [br]Dopisany: 30 Październik 2008, 23:25_________________________________________________sorki nie doczytalem ze to sa owale :wallbash:no to tak jak koledzy pisza ciecie ale tak czy inaczej ja po tych glosnikach niespodziewal bym sie jakiegos konkretnego basu napewno nie bedziesz zadowolony
henias1987 Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 ja sobie dorobilem polke sam i wyzej ja umiescilem aby mi sie jajka 6x9 JBL-a zmiescily trzeba oparcie tylnich siedzen wynontowac a pierw musisz wyjac zaglowki
grabson765 Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 osobiscie uwazam ze nie montuje sie glosnikow w tylna polke bo to mija sie z celem... :gwizdanie:
darek.rst Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 nie do konca nie ma lepszego miejsca na wieksze glosniki niz seryjne wlasnie na tylnej polce wiec nie wiem czemu mija sie to z celem ?
lukaszooo Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 polke wyciaga sie nastepujaco: jesli nie skladaja ci sie siedzenia bedziesz mial troche trudniej ale powinienej dac rade musisz wyciagnac zaglowki nastepnie podwazyc polke tak aby wyskoczyla z zatrzaskow trzyma sie chyba na 4 zatrzaskach mozesz zaczac od jednej strony lub odrazu na srodku u mnie wyskoczylo lekko jesli juz wyskoczy z zatrzeskow musisz pociagnac ja do siebie na koncu polki znajduja sie kolejne 3 zatrzaski w formie jakby wsówek po 1 z kazdego boku i jeden na srodku gdy juz wyciagniesz polke objawia sie problem bo niestety pasy przechodza przez nia ja dalem sobie rade bo polorzylem ja na zlorzonych siedzenia i moim przypadku wycinalem w niej dziury ty mozesz wycinac dziury w blasze od strony bagaznika ale po mojemu szkoda ciac blachy bo tego juz nigdy nie naprawisz a orginal to orginal wiec kombinuj z dystansami
Rekomendowane odpowiedzi