Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Black Avant S-line Plus Quattro Engine Porsche Macan 3.0 V6 S Diesel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co to za czujniki w kolektorze i DP ? W 1.9 tego nie mam.
Wydech piękna robota, tak jak i reszta :kox:

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, rrrudy25 napisał:

No piknie sie zapowiadaemoji106.png kiedy firady wkładasz?

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Firady i mocne sprzęgło jak zarobię znowu coś kasy :D 

2 minuty temu, MAT1000 napisał:

Co to za czujniki w kolektorze i DP ? W 1.9 tego nie mam.
Wydech piękna robota, tak jak i reszta :kox:

W kolektorze sonda Egt , przy takim turbo i mocnym podlaniu ropą mierzenie temperatury to podstawa już :-) A w downpipe sonda lambda do mierzenia składu mieszanki paliwo/powietrze :-) 

Opublikowano

Powiem Ci, że podziwiam Cię za jazdę bez tłumików, trasa powyżej 150km/h na taki wydechu to urwanie głowy, dosłownie ! ! :doh:

Opublikowano

Masz racje ale mocne podlanie to dopiero bedzie jak wpadna 80tki abo sety[emoji23]
Pomiar egt ,priorytet[emoji106] ja juz jeden motor ufajczyłem[emoji35]

Opublikowano
  • Autor
32 minuty temu, KoJ@K napisał:

Powiem Ci, że podziwiam Cię za jazdę bez tłumików, trasa powyżej 150km/h na taki wydechu to urwanie głowy, dosłownie ! ! :doh:

No na autostradzie głowa puchnie ale jak popcorn limiter strzeli w mieście w wąskich uliczkach na takim przelocie to ludzie nie wiedzą co się dzieje :D 

24 minuty temu, rrrudy25 napisał:

Masz racje ale mocne podlanie to dopiero bedzie jak wpadna 80tki abo setyemoji23.png
Pomiar egt ,priorytetemoji106.png ja juz jeden motor ufajczyłememoji35.png

Ale mi teraz te firady chodzą po głowie ... Ale sprzęgło które mam teraz daje na VKLR du... za dużo chyba momentu się zrobiło i to bez zmiany mapy jest duża róznica . Do tej pory przenosiło a założyłem 2060 i coś nie chce współpracować :D:D Taki film na szybko . 4400 twarda odcinka .

Edytowane przez danielstol

Opublikowano

Lux :thumbup1:

Gdzie kupowałeś i ile płaciłeś za GTB2060VKLR ?

Zastanawiam się nad tą suszarką do swojego BRD :)

Opublikowano
  • Autor
7 godzin temu, mateusztbg napisał:

Lux :thumbup1:

Gdzie kupowałeś i ile płaciłeś za GTB2060VKLR ?

Zastanawiam się nad tą suszarką do swojego BRD :)

Kupowałem u Krzyśka Turbo-spaw. O cenę to dzwoń do niego bo BRD ma 16 zaworów i zupełnie inny kolektor wydechowy oraz czujnik położenia sztangi w gruszce więc nie wiem jak z cenami do takich silników :-)

Opublikowano

Ło panie [emoji33]to ty nawet korekty nie rob jak ono tak slizga teraz ...

Kufa niezly samolot[emoji23]

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, rrrudy25 napisał:

Ło panie emoji33.pngto ty nawet korekty nie rob jak ono tak slizga teraz ...

Kufa niezly samolotemoji23.png

Jedzie i wstaje elegancko więc tylko zrobię chyba hamowanie ile przybyło jej teraz :-D Założę sprzęgło i firady i wtedy będzie strojenie na nowo ? Szkoda że u Twojego kolegi była taka wpadka z tym Vklr.. 

Opublikowano

Ciekawy temat :) Dobra robota :)

Opublikowano
6 minut temu, danielstol napisał:

Jedzie i wstaje elegancko więc tylko zrobię chyba hamowanie ile przybyło jej teraz :-D Założę sprzęgło i firady i wtedy będzie strojenie na nowo ? Szkoda że u Twojego kolegi była taka wpadka z tym Vklr.. 

Ciekawy jestem ile db jest teraz w kabinie przy 140-150 ;-)
Nie myslales chociaz o zostawieniu koncowych tlumikow, chocby przelotowych?

Opublikowano
  • Autor
55 minut temu, golden87 napisał:

Ciekawy jestem ile db jest teraz w kabinie przy 140-150 ;-)
Nie myslales chociaz o zostawieniu koncowych tlumikow, chocby przelotowych?

Powiem szczerze że już chwilę tak jeżdżę i nie przeszkadza mi zbytnio ten hałas, nie jest tak głośno jak się może wydawać. Najgłośniej robi się przy przyspieszaniu. Miałem końcowe przelotowe 2.5 cala na których jeździ teraz @rrrudy25 i było dla mnie za cicho..16826210_1454036074670074_72158745463585

Opublikowano
Jedzie i wstaje elegancko więc tylko zrobię chyba hamowanie ile przybyło jej teraz :-D Założę sprzęgło i firady i wtedy będzie strojenie na nowo [emoji108] Szkoda że u Twojego kolegi była taka wpadka z tym Vklr.. 
Dobry plan[emoji106],no wpadka jak uj na razie nie wiem co bedzie z tym działał...ja bym to odesłał i wziął dobrze przerobiona

Opublikowano
  • Autor
9 godzin temu, rrrudy25 napisał:

Dobry planemoji106.png,no wpadka jak uj na razie nie wiem co bedzie z tym działał...ja bym to odesłał i wziął dobrze przerobiona

Niczym będzie ściągal z auta, a trochę zabawy jest niestety, może warto pobawić się sztanga i ogranicznikiem i robić logi dynamiczne, jeśli dźwignia nie dochodzi do ogranicznika to geometria zamyka się całkiem i dlatego pewnie nie wstaje :-( Ciężko powiedzieć. U mnie sprawdzałem podciśnienienie, wkładałem n75 nowy, i samo turbo jeśli chodzi o sztangę i zderzak sprawdzałem przed montażem i pompuje pięknie. Napewno Twój kolega to ogarnie sobie fajnie i będzie się cieszył z Vklr na 100 procent ? 

Opublikowano
  • Autor

Miałem ochotę kupić jeszcze w tym roku na zimę jakieś ciekawe koło. Niestety mody mechaniczne też kosztują i ciągle brakuje mi Firadów i mocnego sprzęgła i na to zbieram kasę :-D więc oddałem tylko moje skromne zimowe ori S-line 17..do renowacji w zaprzyjaźnionym warsztacie. Były już w kiepskim stanie.No i coś tam chłopaki poprawili :-)   23116913_1767990866607925_11634133022533 22860031_1767983206608691_31041293325629 Pasuje mi jeszcze pomyśleć coś z ori dekielkami i też przemalowac bo teraz ni huuu pasują do felg.

Opublikowano

masz zdjęcie tych felg przed? ten sam temat teraz przerabiam ;)

Opublikowano
  • Autor

Normalne seryjne S-line w srebrnym kolorze . Felgi zostały wyszkiełkowane i wymalowane proszkowo :-) Na zimę zawsze lepsze to niż stalówka :decayed: Takie były w tamtym sezonie zimowym .

23000103_1768089819931363_75353749325652

Opublikowano

Trochę porysowane były, chyba musieli szpachlować. Dużo dałeś? 

Opublikowano
  • Autor

Raczej szpachlowali bo powierzchnia jest idealna jak na nowej feldze :-) Robili mi po znajomości chłopaki to nie płaciłem dużo :-D wiesz jak jest. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

No i aura już nie sprzyja letniemu ogumieniu więc jest smutniejsza wersja zimowa :-) Oponki Continental contiwintercontact ts830p ;-) 23674830_1796216907118654_80967625361484