Opublikowano 27 Marca 20188 l Autor 10 godzin temu, Rabbi napisał: No panie.....furka prezentuje się zacnie Dzięki Panie już są pomysły na kolejne mody. Pytanie czarne środki w lampach i chromowana ramka grilla w kolor działać? Sam grill już jest w kolorze ? A i moje zimowe koła idą na sell jakby ktoś potrzebował :-) Edytowane 27 Marca 20188 l przez danielstol
Opublikowano 28 Marca 20188 l Lampy i grill obowiązkowo do tego soczewka od b8.5 zeby potem rozbierać wszystkiego jeszcze raz
Opublikowano 28 Marca 20188 l Pierdołami się zajmujesz (grill, lampy)........quattro+wieksze pompki wkładaj! Edytowane 28 Marca 20188 l przez Maniusiek28 choroba
Opublikowano 28 Marca 20188 l Autor 11 godzin temu, Maniusiek28 napisał: Pierdołami się zajmujesz (grill, lampy)........quattro+wieksze pompki wkładaj! Będą pompki zrobione prawdopodobnie u Mariusza Kilianka :-) Co do quattro jeśli trafi się fajny angol BPW +Q to biorę cale auto wpada quattro do mojej a silnik będę przygotowywał na mocne 300+ ? Na razie sezon wiosennych spotów się zaczął to pasuje zrobić coś jeszcze z zewnątrz ?
Opublikowano 29 Marca 20188 l 11 godzin temu, danielstol napisał: Będą pompki zrobione prawdopodobnie u Mariusza Kilianka :-) Co do quattro jeśli trafi się fajny angol BPW +Q to biorę cale auto wpada quattro do mojej a silnik będę przygotowywał na mocne 300+ ? Na razie sezon wiosennych spotów się zaczął to pasuje zrobić coś jeszcze z zewnątrz ? Mozesz tez szukac chyba angola 3.0 TDI Quattro napewno w 2.0 TDI BPW u mnie jest dyfer EUB (Taki sam jak w 3.0), do tego skrzynia z 3.0 TDI i baaaaaaaaaaajkaaa... tylko ze ceny manuali z 3.0 zabijaja...
Opublikowano 29 Marca 20188 l Autor 9 godzin temu, tomekhxc napisał: Wpadnij kiedyś przejazdem to oblukamy furke Jak będę leciał przez Kolbe to wbije na pogaduchy ;-) Widziałem że jest spot jakiś na Podpromiu 8 kwietnia wybierasz się może? Co do quattro zastanawiam się właśnie co z tym zrobić jeszcze, najpierw wpadną pompki bo VKLR się marnuje trochę
Opublikowano 30 Marca 20188 l Autor 47 minut temu, tomekhxc napisał: Możliwe że sie wybiore to byśmy polecieli To pewnie polecimy na dwa avanty
Opublikowano 6 Kwietnia 20188 l Autor Więc zrobiłem trochę km i po mieście i w trasie po lepszych i gorszych drogach i mogę powiedzieć że jestem mega zadowolony z gwintu Na gorszych drogach zdarza się że czasem coś przycze od spodu ale to tylko bardzo rzadko
Opublikowano 9 Kwietnia 20188 l Autor Weekend minął i dwa spoty zaliczone. W niedzielę polecieliśmy do Rzeszowa na spot A4-klub Podkarpacie Pierwsze 2 fotki z naszego Mieleckiego Illegal Night!! ? ? Mega duży spot i nocne ćwiary I kolejne z Rzeszowa :-)
Opublikowano 9 Kwietnia 20188 l Godzinę temu, danielstol napisał: Weekend minął i dwa spoty zaliczone. W niedzielę polecieliśmy do Rzeszowa na spot A4-klub Podkarpacie Pierwsze 2 fotki z naszego Mieleckiego Illegal Night!! ? ? Mega duży spot i nocne ćwiary I kolejne z Rzeszowa :-) Auto wygląda mega widzę je dosyć często jak wracam z roboty,może będzie okazja zobaczyć z bliska. Pozdrawiam.
Opublikowano 9 Kwietnia 20188 l Pomijając że jest w końcu ten gwint i teraz to naprawde wygląda jak trzeba to fajnie widziec klubowe auta stojące razem na spocie
Opublikowano 10 Kwietnia 20188 l Autor @Hołowczyc20 kiedyś się ustawimy na Mielcu i pogadamy i oglądaniemy nawzajem fury @FroS-t Dzięki cieszę się że moje Audi może godnie reprezentować nasz Klub Pozdrawiam również tutaj wszystkich obecnych na spocie :-)
Opublikowano 10 Kwietnia 20188 l 9 godzin temu, Hołowczyc20 napisał: może będzie okazja zobaczyć z bliska. Przecież stałeś 2m od auta
Opublikowano 10 Kwietnia 20188 l Autor 13 minut temu, tomekhxc napisał: Przecież stałeś 2m od auta Dopiero teraz po zdjęciach ogarnąłem że to auto @Hołowczyc20 Edytowane 10 Kwietnia 20188 l przez danielstol
Opublikowano 10 Kwietnia 20188 l Musisz pomysleć o jakis customowych kratkach bo te silikony na wierzchu słabo wygladają. Ja cos takiego wyrzeźbiłem. Edytowane 10 Kwietnia 20188 l przez Maniusiek28 foto
Opublikowano 10 Kwietnia 20188 l Autor Godzinę temu, Maniusiek28 napisał: Musisz pomysleć o jakis customowych kratkach bo te silikony na wierzchu słabo wygladają. Ja cos takiego wyrzeźbiłem. Kratki będą ori z halogenami jak było w serii :-) Będzie przeróbka dolotu
Opublikowano 13 Kwietnia 20188 l Autor Udało się dzisiaj przerobić dolot żeby wszystko schowało się w zderzaku :-)
Opublikowano 15 Kwietnia 20188 l Autor Wpadł kolejny sobotni mod. Chciałem coś zrobić z ryjkiem, zderzak ściągnięty do zmiany dolotu to odrazu szybki dostęp do lamp