Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Black Avant S-line Plus Quattro Engine Porsche Macan 3.0 V6 S Diesel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, danielstol napisał:

Jeszcze nie mam ale 225/35/19 będzie

Idealnie:ok2:

Opublikowano
  • Autor

Mus teraz założyć planowany 6 tłok z cayenne na przód i T5 na tył bo będzie słabo ?

Opublikowano
Godzinę temu, danielstol napisał:

Mus teraz założyć planowany 6 tłok z cayenne na przód i T5 na tył bo będzie słabo ?

Odpychać się już jest czym to teraz heble :decayed:

Opublikowano

Oby felga podeszła na szesciotlok bo z takimi parametrami to nie poszalejesz z dystansem gdyby sie opierała. Tez miałem wsadzać ten zacisk ale wsadzę S4 bo przy moim parametrze juz jak ostatnio wlecialem szybko w zakręt to przytarlem opona o błotnik na nierownosci a wiem ze przy cayenne musze wsadzić 5 mm dystans..

Opublikowano
  • Autor

No to kilka fotek. 38877503_313177859434606_189192966650409 39930104_2237188219688185_39891957880801 39947212_2237190729687934_52050392507681 Niestety jest problem z jedną opona.. Ucieka powietrze między opona a rantem i nic nie dało rady zrobić, na sucho ucieka więcej smaru i też sam nie wiem o co chodzi.39973464_2237483219658685_13666426678484

Edytowane przez danielstol

Opublikowano

Wow ciekawy wzór nie powiem ?

Tylko kolor... czy nie straci się rozmiar na aucie ? ?

Ale jak dla mnie kolo bajka siądzie dobrze :D

Opublikowano

Fajna felaska, w koncu cos innego na forum niz rotory itd :)

Opublikowano

Kuuurde wklęsy moje ulubione !! ? jaki to model? Ile masz do Katowic, bo chętnie bym  podjechal i to poprzymierzał, jak już ogarniesz temat z oponami :jerk:

Przy tym problemie z oponami spróbowałbym założyć ją na inną felgę i przyjrzyj się stopce opony, czy przypadkiem nie uszkodzili Ci jej przy montażu.

Edytowane przez KoJ@K

Opublikowano
  • Autor
22 minuty temu, KoJ@K napisał:

Kuuurde wklęsy moje ulubione !! ? jaki to model? Ile masz do Katowic, bo chętnie bym  podjechal i to poprzymierzał, jak już ogarniesz temat z oponami :jerk:

Przy tym problemie z oponami spróbowałbym założyć ją na inną felgę i przyjrzyj się stopce opony, czy przypadkiem nie uszkodzili Ci jej przy montażu.

Do Katowic 240 km :D Ispiri ISR5 , będę walczył jeszcze z oponami , dzisiaj już było pózno może jutro od nowa zajmę sie tematem ? na pewno naciąg nie jest za duży bo z innych powietrze nie ucieka . Tak mnie nudziłeś zawsze o 19x9.5 to są ?

Edytowane przez danielstol

Opublikowano

No bo tego tutaj brakowało :) j teszcze w tym kolorze nadadzą agresywności tej bestyjce. To jakbys gdzieś kiedyś leciał w te strony lub np Kraków to daj znac :) nie nie, naciąg nie jest napewno za duży, na 10J jezdzilem z tą oponą i było bez problemowo, więc walcz tam i chwal sie szybko efektami kół na gablocie :banan:

Opublikowano
  • Autor
44 minuty temu, KoJ@K napisał:

No bo tego tutaj brakowało :) j teszcze w tym kolorze nadadzą agresywności tej bestyjce. To jakbys gdzieś kiedyś leciał w te strony lub np Kraków to daj znac :) nie nie, naciąg nie jest napewno za duży, na 10J jezdzilem z tą oponą i było bez problemowo, więc walcz tam i chwal sie szybko efektami kół na gablocie :banan:

Co myślisz żeby spróbować 235/35/19?  kolega ma takie opony założył bym może na próbę, tylko czy siadzie w miarę Oki? Sam nie wiem już.. 

Opublikowano

No fajne kółko,  fura bedzie czarne jak d*pa sztana :decayed: w nocy na parkingu nie znajdziesz :decayed:

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, tomekhxc napisał:

No fajne kółko,  fura bedzie czarne jak d*pa sztana :decayed: w nocy na parkingu nie znajdziesz :decayed:

Hehe ? mignie awaryjkami przy otwieraniu i znajdę ? 

Opublikowano

235 też na to spokojnie wejdzie, ale już tak fajnie nie będzie wyglądało i mi osobiście się źle na 235 jezdzilo, no i nie wiem jak nędzie z przycieraniem o nadkola i błotniki przy tych parametrach i dobrym spasie.

Opublikowano

przy glebie 235 moze obcierac

Opublikowano
  • Autor

Założę na próbę 235/35/19 wiadomo że już rantu nie będzie widać bardzo, zobaczymy ? 

Opublikowano

A pewnie, załóż i poka :cool1:

Opublikowano
  • Autor
5 minut temu, KoJ@K napisał:

A pewnie, załóż i poka :cool1:

39377565_732619537073721_193386825262301 Opona 235/35/19 Continental ContiSportContact 5p

Opublikowano

O je zusssss...opona mi nie do końca sie podoba, ale felga  :jerk:

Edytowane przez KoJ@K

Opublikowano
  • Autor
14 minut temu, KoJ@K napisał:

O je zusssss...opona mi nie do końca sie podoba, ale felga  :jerk:

Na razie zostaje 235 bo trafiłem nowki w kasie takiej że żal było nie brać ?