Opublikowano 2 Października 20187 l Autor Nie 4x80 mm tak są położone ale tak też bede spawał prawdopodobnie ?
Opublikowano 2 Października 20187 l 15 minut temu, danielstol napisał: Nie 4x80 mm tak są położone ale tak też bede spawał prawdopodobnie ? Zmiesci sie to w ta dwustrona dokladke na 1-rurke na strone, czy bedziesz kupowal od S4 ta tylna dokladke?
Opublikowano 2 Października 20187 l Autor 4 minuty temu, golden87 napisał: Zmiesci sie to w ta dwustrona dokladke na 1-rurke na strone, czy bedziesz kupowal od S4 ta tylna dokladke? Mam już jakiś czas dokładkę od S4 ?
Opublikowano 2 Października 20187 l 1 godzinę temu, danielstol napisał: Eska na blaszkach zacisków to i w dokładce też pasuje do wspawania rozumiem? Rozglądam się właśnie za nowymi końcówkami
Opublikowano 2 Października 20187 l Autor Tak wszystko oczywiście bede spawał w dokładce S4 trzeba zrobić "h" ? Oczywiście u mnie od dawna zrobiłem przelot 3/2.5 to tam troche inaczej mam .
Opublikowano 2 Października 20187 l Autor 22 minuty temu, KoJ@K napisał: No dzie zaciski na czarno, to po uj to w ogóle malować ? A może coś w srebrny/szary? ? coś podobny kolor jak Audi Ceramic ma?
Opublikowano 3 Października 20187 l 9 godzin temu, danielstol napisał: A może coś w srebrny/szary? ? coś podobny kolor jak Audi Ceramic ma? A moze kolor Gun Metal? Cos w ten deseń
Opublikowano 3 Października 20187 l Ja tez bym poszedł w kolorowe albo takie jak Kojek wrzucil albo zielone takie jak przymierzaleś
Opublikowano 3 Października 20187 l Autor Hmm coraz bliżej do malowania i trzeba coś wybrać ? A przy okazji nowy zakup. Coś wyższego w domu potrzebne. Kupiona u Miszela. Wewnętrzny S-line, panorama dach, silnik CGLB. Odrazu po zakupie korekta lakieru i ceramika fireball.
Opublikowano 3 Października 20187 l Zaciski wal w ten żółty powyżej albo gun metal Edytowane 3 Października 20187 l przez Rabbi
Opublikowano 3 Października 20187 l Autor 5 godzin temu, Rabbi napisał: Zaciski wal w ten żółty powyżej albo gun metal Zastanawiam się czy w taki neon yellow ,neon red czy neon green nie będzie za bardzo jakby to powiedzieć "dyskotekowo" To jednak nie jest wielkie brembo ZR18 które mierzyłem ?
Opublikowano 3 Października 20187 l Czerwony bym odrzucił,oczoyebne yellow czy green powinny fajnie wyglądać
Opublikowano 4 Października 20187 l Autor 8 godzin temu, KoJ@K napisał: Piękna ta nowa ? Typowo na wyjazdy w góry, mam tam rodzinę i często ostatnio się jeździ z rodzicami a w b7 zrobiło się za nisko i parę przycierek już było. Może wpadnie kilka modów mocowych,jest plan na Gtd1752vrk ?
Opublikowano 4 Października 20187 l 19 godzin temu, danielstol napisał: A przy okazji nowy zakup. ..... A tak naprawde to gratulacje! Tez czasem czlowiek sobie mysli ze chetnie by przesiadl sie do takiego wyzszego auta i przestal uwazac na prograch, kraweznikach itd...
Opublikowano 4 Października 20187 l Graty zakupu, bardzo fajne autko Kiedy gleba i jakieś męskie koło ? To Ispiri by tu siadło
Opublikowano 4 Października 20187 l Autor Pieniążki ? w sumie wspólny zakup z tatą on w tej chwili weekendowo używa. Koło które jest teraz idzie na zimę jest 19 ale tylko 8J. Myślimy o pompei 20 na lato. Teraz to co zawsze robię czyli Dpf out, egr i chłodniczka egr out i pewnie jak pisałem GTD1752vrk. Idealna turbina pod 2.0 CR jak dla mnie.
Opublikowano 4 Października 20187 l W dniu 3.10.2018 o 11:54, danielstol napisał: Odrazu po zakupie korekta lakieru i ceramika fireball. Sie chwali takie rzeczy