cichy1989 Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Witam! Ostatnio musialem zaparkowac moją niunie na takim trawniku w jakichs chaszczach i jak cofałem potem na asfalt to nie wiem jakies gałęzie sie obijały czy coś o podwozie i teraz jak skręcam kierownicą obojętnie w ktorą stronę to słychać taki dziwny dźwięk i tak jest cały czas.. jak dodaje gazu to tez słysze jakiś dziwny dźwięk no i od tamtej pory mam problem ze zbierznością bo mi sciąga auto na prawo delikatnie;/ co tam się mogło uszkodzić macie jakieś pomysły?
zdeniu Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 myślę że najlepszym pomysłem zamiast wróżyć z fusów będzie wjechać na kanał/podnośnik i obejrzeć
Kennykk Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 ładne te chaszcze musiały być moze po prostu zbieg okolicznosci, coś popsuło sie wlasnie w ten dzień
cichy1989 Opublikowano 30 Października 2008 Autor Opublikowano 30 Października 2008 Dokładnie mechanior dolał płynu i git
tomaszu Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 Dokładnie mechanior dolał płynu i git Może sprawdź, czy ten płyn gdzieś nie ucieka. A co ze zbieżnością, o której wspomniałeś?
cichy1989 Opublikowano 31 Października 2008 Autor Opublikowano 31 Października 2008 Nie doszukałem się żadnych wycieków więc powinno wszystko być ok. Ze zbierznością dalej problem.. trochę ściąga na prawo ledwo co da się to odczuć jadąc.
Rekomendowane odpowiedzi