zh0ra Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Witam! Tak jak w temacie. Czy w Olsztynie ktoś zmieniał manetki na tempomat i FIS. Kogo możecie polecić do odblokowania wszystkich funkcji? Chodzi mi o usługe podłączenia pod Vag VCDS ponieważ same manetki mam już zakupione. Witam! Odnawiam temat. Ponieważ nie mogę się dodzwonić do Pawła z Tracka mam pytanie czy ktoś w Olsztynie ogarnie wymianę manetek i odblokowanie FIS?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) Witam! Tak jak w temacie. Czy w Olsztynie ktoś zmieniał manetki na tempomat i FIS. Kogo możecie polecić do odblokowania wszystkich funkcji? Chodzi mi o usługe podłączenia pod Vag VCDS ponieważ same manetki mam już zakupione. Witam! Odnawiam temat. Ponieważ nie mogę się dodzwonić do Pawła z Tracka mam pytanie czy ktoś w Olsztynie ogarnie wymianę manetek i odblokowanie FIS?? zajedz poprostu do Pawła czasem nie odbiera bo ma w kuj roboty ja czasem tez duzo razy dzownie Edytowane 3 Listopada 2015 przez Zaleczeq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faraday Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Można prosić o jakis namiar na Pawła z Tracka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zh0ra Opublikowano 26 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Ma warsztat na Tracku. Przed gazetą Olsztyńską w lewo i do konca. Za rozdzielnia smieci w lewo i 5 lub 6 garaż po lewej to jego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faraday Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Dzięki wielkie kompletuje graty i będę się zbierał do niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MilUl Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 (edytowane) Witam, u kogo robiliście fisa lub kogo możecie polecić ? Pozdrawiam Edytowane 23 Maja 2016 przez MilUl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zh0ra Opublikowano 24 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Siema! Ja robiłem u Pawła. W końcu udało się jego znaleźć. Nadal pracuje na Tracku za segregatornią śmieci. Przed gazetą Olsztyńską w lewo i do konca. Za rozdzielnia smieci w lewo i 5 lub 6 garaż po lewej to jego. Przed garażem stoją Audi różne. Czasem WV Powiem że ciężko w Olsztynie kogoś innego znaleźć. Mi przynajmniej się nie udało. Jak uda Tobie znaleźć to daj znać. Jak nie to podjedź do Pawła on na pewno ogarnie szybko i nie drogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MilUl Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Siema! Ja robiłem u Pawła. W końcu udało się jego znaleźć. Nadal pracuje na Tracku za segregatornią śmieci. Przed gazetą Olsztyńską w lewo i do konca. Za rozdzielnia smieci w lewo i 5 lub 6 garaż po lewej to jego. Przed garażem stoją Audi różne. Czasem WV Powiem że ciężko w Olsztynie kogoś innego znaleźć. Mi przynajmniej się nie udało. Jak uda Tobie znaleźć to daj znać. Jak nie to podjedź do Pawła on na pewno ogarnie szybko i nie drogo. Dziękuję Bardzo Kolego, na dniach podjadę do Pawła i mam nadzieję, że ogarnie to : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lowmen Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Podbijam temat ? Czy możecie kogoś polecić ? W jakich kosztach wacha się adaptacja tempomatu oraz fisa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djhunter Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Podbijam, czy orientujecie sie jaki jest koszt odblokowanie fis i montaz tempomatu? Manetki we wlasnym zakresie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaqal Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Mam sporo klientów z rejestracjami NBR NO NMR NSZ NE więc więc jak coś to zapraszam do Gdańska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi