McArius Opublikowano 9 Lipca 2015 Opublikowano 9 Lipca 2015 (edytowane) Witam, takie pytanie / prośba o pomoc. Bryka po lakierowaniu to zostały zdjęte emblematy z tylnej klapy.... i teraz za cholerę nie pamietam jak/gdzie powinny one być umieszczone na tylnej klapie (a mogłem foto zrobić przed, spisać wymiary od krawędzi itp itd...). Ktoś z kolegów byłby w stanie służyć pomocą i zmierzyć jak to na klapie oznaczenia A4 i 1.8 były umiejscowione w ori polifcie wersja II (po marcu 99 r). Klapa wygląda trochę goło bez tego pomoże ktoś? świeże eblematy czekają na założenie... Edytowane 9 Lipca 2015 przez McArius
Fido Opublikowano 9 Lipca 2015 Opublikowano 9 Lipca 2015 Gdzieś na forum widziałem rysunek z wymiarami gdzie i w którym miejscu.
nitroo Opublikowano 9 Lipca 2015 Opublikowano 9 Lipca 2015 Ja bym tylko logo Audi zamocował i na tym pozostał
McArius Opublikowano 10 Lipca 2015 Autor Opublikowano 10 Lipca 2015 kurczaki..... pomoże ktoś z tymi emblematami? Od paru dni co audica przejedzie gdzieś obok to tylko na jej tyłek zaglądam... ale przedlifty mają oznaczenia u gòry, mniej więcej w tej samej linii co kòłeczka oooo. Z kolei co polift to każdy inaczej, jeden ma wyżej inny niżej więc za cholerę nie wiadomo jak być powinno w ori Nawet zdjęcie tylnej klapy z polifta 99 bardzo by mi w temacie pomogło. Z gòry wielkie dzięki.
rafal9119 Opublikowano 10 Lipca 2015 Opublikowano 10 Lipca 2015 tu masz emblemat a4 i 1.6 jest równy ze swiatłami wstecznego
jacek70 Opublikowano 10 Lipca 2015 Opublikowano 10 Lipca 2015 Z logiem audi to nie problem kleisz centralnie w środku klapy nad zamkiem. Co do bocznych emblematów to najlepiej zmierzyć u kogoś. Znalazłem ==> https://www.google.pl/url?sa=t&source=web&rct=j&ei=rfmfVYK9MMLEygOjlIfgCA&url=http://a4-klub.pl/index.php%3F/topic/145675-osadzanie-emblematow-tylniej-klapy-schemat/&ved=0CCoQFjAC&usg=AFQjCNEBbYjP7Y6IJktNRnq4LVyhWH1tJg
McArius Opublikowano 10 Lipca 2015 Autor Opublikowano 10 Lipca 2015 (edytowane) tu masz emblemat a4 i 1.6 jest równy ze swiatłami wstecznego dzięki ogromne - swoją drogą ładny egzemplarz b5tki. Swój kończę dopieszczać i też będzie piękny Jacek70, Szacun za odnośnik z wymiarami. Przekopałem forum w tym temacie no ale nie wpadł mi w oko ten topic. Dzięki ogromne! Edytowane 10 Lipca 2015 przez McArius
Fido Opublikowano 26 Lipca 2015 Opublikowano 26 Lipca 2015 A nie mówiłem że gdzieś to na forum widziałem ? No i się znalazło.
Rekomendowane odpowiedzi