C0caiNe Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Witam wszystkich. Chciałbym zmienić kolor tylnych lamp na http://www.directupload.net/file/d/4041/q6vzfkyb_jpg.htmWłaściciel auta mówił że robił to jakiś spec z Mrągowa specjalną folią.. Ktoś może powiedzieć coś więcej?
baranek1993 Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 Są te folie na allegro, tania sprawa. Śmiało można samemu to zrobić.Tylko czy jest sens? Według mnie wyglądają gorzej "przykopcone".
Whiti Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 Kupiłem dzisiaj taką folię i zaraz będę działał. Oklejałem już lampy w innym aucie i efekt fajny, folia jest od roku i nic się z nią nie dzieje
Joziek79 Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 Oczywiście grozi to utratą dowodu rejestracyjnego w razie kontroli
Fido Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 (edytowane) Lub wjechaniem w dupe przy słonecznej pogodzie. Raz za takim jechałem. Masakra. Musiałem się mocno wpatrywać czy nie hamuje przypadkiem. Edytowane 8 Lipca 2015 przez Fido
Rekomendowane odpowiedzi