czachapll Opublikowano 9 Lipca 2015 Opublikowano 9 Lipca 2015 Witam! Niechcący wepchnąłem tą gumę co jest pod akumulatorem i powiedzcie czy ona jest potrzebna ?
Fido Opublikowano 9 Lipca 2015 Opublikowano 9 Lipca 2015 NIe, przynajmniej teraz odpływ nie będzie się zapychał śmieciem.
czachapll Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Opublikowano 9 Lipca 2015 NIe, przynajmniej teraz odpływ nie będzie się zapychał śmieciem. Martwie się tym, żeby mi woda nic nie uszkodziła :/
czachapll Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Opublikowano 9 Lipca 2015 A co ci może uszkodzić skoro to odpływ ??? Ale tam była guma chyba bez żadnej dziurki dlatego pytam Może się mylę nie zauważyłem dokładnie jak ona wyglądała.
Bieniu Opublikowano 11 Lipca 2015 Opublikowano 11 Lipca 2015 Dziurka pewnie byla zapchana. Mi tez pod aku wpadla gdzieś do środka, nic sie nie dzieje tak wiec chyba nie ma się czym martwić Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
jospethe Opublikowano 11 Lipca 2015 Opublikowano 11 Lipca 2015 Ja też wywaliłem tą gumę bo ciągle się zapychała brudem.
jacek70 Opublikowano 11 Lipca 2015 Opublikowano 11 Lipca 2015 Jeżdżę bez tej gumy a przez to wodę mogę lać wiadrami na podszybie i nic nie przecieka do środka.
Rekomendowane odpowiedzi