sziney Opublikowano 13 Lipca 2015 Opublikowano 13 Lipca 2015 Witam, Czy posiada może ktoś z szanownych forumowiczów nr telefony do mechanika Pana Piotra z Łąki? Jeśli tak to prosilbym o PW Z góry dzieki
wrclaguna Opublikowano 13 Lipca 2015 Opublikowano 13 Lipca 2015 Moge ci podac do jego kolegi po fachu z Knapika robia wszystko i taniej niz z ŁAKI530 430 666
sziney Opublikowano 13 Lipca 2015 Autor Opublikowano 13 Lipca 2015 Powiem Ci ze nie do końca tutaj cena gra rolę szykuje się wymiana kompletnego rozrządu, a pan Piotr jasno określa ile będzie naprawa trwała i ile będzie kosztowała i nie ma nic przeciwko ażebys sobie stał z boku i obserwował jak wszystko się po kolei wymienia, jest to dla mnie dość ważne bo z natury nie ufam mechanikom:) stąd moja prośba o ten numer, miałem go kiedyś ale zgubiłem telefon i niestety nr przepadł.
Gość harry19-19 Opublikowano 14 Lipca 2015 Opublikowano 14 Lipca 2015 (edytowane) Powiem Ci ze nie do końca tutaj cena gra rolę szykuje się wymiana kompletnego rozrządu, a pan Piotr jasno określa ile będzie naprawa trwała i ile będzie kosztowała i nie ma nic przeciwko ażebys sobie stał z boku i obserwował jak wszystko się po kolei wymienia, jest to dla mnie dość ważne bo z natury nie ufam mechanikom:) stąd moja prośba o ten numer, miałem go kiedyś ale zgubiłem telefon i niestety nr przepadł. Piotr Fularski nr kom 608 812 977 http://www.biznesfinder.pl/Laka_Elektro-Serwis.+Fularski+P._3514971.html jasno określa ile będzie naprawa trwała i ile będzie kosztowała i nie ma nic przeciwko ażebys sobie stał z boku i obserwował jak wszystko się po kolei wymienia, jest to dla mnie dość ważne bo z natury nie ufam mechanikom:) też jestem z tego z zdania też nie ufam mechaników i też wolę żeby to przy mnie robili Edytowane 14 Lipca 2015 przez harry19-19
Zieluu Opublikowano 14 Lipca 2015 Opublikowano 14 Lipca 2015 Jak coś wypadnie to naprawiam właśnie u niego, liczy sobie ale rzetelny gość, na dniach właśnie jadę do niego z zawiechą
Perez Opublikowano 2 Lutego 2016 Opublikowano 2 Lutego 2016 Moge ci podac do jego kolegi po fachu z Knapika robia wszystko i taniej niz z ŁAKI 530 430 666 W gdzie ten gość robi ???
vvalery Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Moge ci podac do jego kolegi po fachu z Knapika robia wszystko i taniej niz z ŁAKI 530 430 666 W gdzie ten gość robi ???Przecież masz napisane Łąki k Rzeszowa. Ja Ci polecam chłopaków ze Świlczy. Na pewno nie gorzej, na pewno taniej. Namiary masz w podpiętych Polecane Warsztaty. -
dampol Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Powiem Ci ze nie do końca tutaj cena gra rolę szykuje się wymiana kompletnego rozrządu, a pan Piotr jasno określa ile będzie naprawa trwała i ile będzie kosztowała i nie ma nic przeciwko ażebys sobie stał z boku i obserwował jak wszystko się po kolei wymienia, jest to dla mnie dość ważne bo z natury nie ufam mechanikom:) stąd moja prośba o ten numer, miałem go kiedyś ale zgubiłem telefon i niestety nr przepadł. Piotr Fularski nr kom 608 812 977 http://www.biznesfinder.pl/Laka_Elektro-Serwis.+Fularski+P._3514971.html jasno określa ile będzie naprawa trwała i ile będzie kosztowała i nie ma nic przeciwko ażebys sobie stał z boku i obserwował jak wszystko się po kolei wymienia, jest to dla mnie dość ważne bo z natury nie ufam mechanikom:) też jestem z tego z zdania też nie ufam mechaników i też wolę żeby to przy mnie robili Potwierdzam, rzetelny! W Rzeszowie i okolicach niewielu jest dobrych fachowców. Zna się na TFSI, robił mi rozrząd, pompy, oleje, klime itd! Podejmie się także Stage II (nadmierne spalanie oleju) + np Krasnobrodzka Racing pozdrawiam
Jog Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Podepnę się pod temat, szukam mechanika co wymieni mi rozrząd avf, najlepiej jakbym mógł być przy tym mogę też pomagać, mój mechanik wolne ma dopiero końcem wakacji
dampol Opublikowano 9 Lipca 2016 Opublikowano 9 Lipca 2016 Podepnę się pod temat, szukam mechanika co wymieni mi rozrząd avf, najlepiej jakbym mógł być przy tym mogę też pomagać, mój mechanik wolne ma dopiero końcem wakacji To tak nie do końca działa, stać przy nim 3 godziny to raczej się przeszkadza. Gość godny zaufania nie trzeba przy nim stać....
Jog Opublikowano 10 Lipca 2016 Opublikowano 10 Lipca 2016 Znalazlem niedaleko siebie, 4h mu zajelo, do tego wymienil olej, termostat, slizg pod lampa i zarobil 250zl Wysłane z mojego myPhone S-Line 16 GB przy użyciu Tapatalka
nyknow Opublikowano 16 Września 2019 Opublikowano 16 Września 2019 W dniu 14.07.2015 o 10:38, Gość harry19-19 napisał: Piotr Fularski nr kom 608 812 977 http://www.biznesfinder.pl/Laka_Elektro-Serwis.+Fularski+P._3514971.html jasno określa ile będzie naprawa trwała i ile będzie kosztowała i nie ma nic przeciwko ażebys sobie stał z boku i obserwował jak wszystko się po kolei wymienia, jest to dla mnie dość ważne bo z natury nie ufam mechanikom:) też jestem z tego z zdania też nie ufam mechaników i też wolę żeby to przy mnie robili Witam, Próbuję dodzwonić sie do Pana Piotra korzystając z nr telefonu podanego wyżej ale abonent od kilku dni nie jest dostępny. Czy ktoś z Was posiada aktualny nr telefonu do Pana Piotra ? Pozdr.gk.
Rekomendowane odpowiedzi