Opublikowano 30 Grudnia 20169 l Pokaż felge Mam takie http://allegro.pl/5x112-18-4g0-audi-a6-a4-a8-ladne-slask-polecam-i6653516141.html#thumb/6
Opublikowano 30 Grudnia 20169 l Trzeba mierzyć na aucie Ale pewnie w razie czego bedzie mozna zalozyc jakies male dystanse np 5 i powinno byc ok tak?
Opublikowano 30 Grudnia 20169 l 5 nie bo jest bez centrowania ale 12stki z centrowaniem można zapodać w razie czego.
Opublikowano 30 Grudnia 20169 l Autor wydaje mi sie ze przy 5 mm powinien wystawac kolnierz piasty na tyle, ze zlapie felge.
Opublikowano 30 Grudnia 20169 l 5 nie bo jest bez centrowania ale 12stki z centrowaniem można zapodać w razie czego. Są 10tki
Opublikowano 30 Grudnia 20169 l 5 nie bo jest bez centrowania ale 12stki z centrowaniem można zapodać w razie czego. Są 10tki A gdzie mozna takie dostac? i rozumiem ze zaklada sie na przod i tyl
Opublikowano 30 Grudnia 20169 l Autor nie ma opcji, zeby byly dystanse 10mm z kolnierzem centrujacym na piaste do B8. gdyby ktos taki dystans zrobil/wytoczyl to on by nie przylegal do plaszczyzny piasty. a wsadzanie dystansu 10mm bez kolnierza centrujacego to nieporozumienie.
Opublikowano 30 Grudnia 20169 l Autor mozesz sobie miec. na allegro sprzedaja cala mase gowna, nikt nikomu nie zabrania tego kupowac i ladowac na samochod. fakt jest taki, ze w B8 kolnierz z piasty wystaje na wiecej niz 10mm (jesli mnie pamiec nie myli to cos kolo 12mm). jesli wlozysz na to dystans o grubokosc 10mm z kolnierzem centrujacym to nie ma sily - dystans nie dojdzie do piasty tylko sie "zawiesi" na kolnierzu.
Opublikowano 30 Grudnia 20169 l Rozumiem że masz takie same jak ja i są zamontowane na Twoim aucie skoro tak się rozpisujesz na ten temat.
Opublikowano 31 Grudnia 20169 l Autor przepraszam. Bo dystans to taka konstrukcja, ze Ty na pewno masz inne, lepsze.
Opublikowano 31 Grudnia 20169 l przepraszam. Bo dystans to taka konstrukcja, ze Ty na pewno masz inne, lepsze.W takim razie które dystanse to nie są hmm g...oWysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 31 Grudnia 20169 l Autor dystans to dystans - zadnego "rocket science" tam nie ma. w zasadzie co bys nie kupil od 12mm w gore z kolnierzem centrujacym powinno byc spoko. BTW - zwroc uwage jaki minimalny wymiar dystansow dla B8 oferuje Eibach.
Opublikowano 31 Grudnia 20169 l przepraszam. Bo dystans to taka konstrukcja, ze Ty na pewno masz inne, lepsze. Dzogurt, prosze Cię.... widze jak sam czegos na własne oczy nie zobaczysz i nie polizesz to nie uwierzysz mam dystanse 10mm z kołnierzami i jest wszystko ok sa tak wytoczone że nie latają mi na feldze jak Żyd po pustym sklepie tylko są osadzone na wcisk nie ma zadnego problemu z montażem podczas zmiany kół
Opublikowano 31 Grudnia 20169 l dystans to dystans - zadnego "rocket science" tam nie ma. w zasadzie co bys nie kupil od 12mm w gore z kolnierzem centrujacym powinno byc spoko. BTW - zwroc uwage jaki minimalny wymiar dystansow dla B8 oferuje Eibach. Akurat to co sprzedają na allegro w granicach 100zł to straszna kupa, raz kupiłem 15mm z kołnierzem i nie dolegał do piasty, a ori z H&R 12mm z centrowaniem wchodził bez problemu. Chcesz dobre dystanse to uderz do dystom.pl
Opublikowano 31 Grudnia 20169 l Autor Dev, przykro mi ale masz racje - nie zobacze to nie uwierze. przerabialem ten temat u siebie i wciskalem wlasnie takie 10mm z allegro. Pomierzylem to wszystko i tego sie po prostu nie da zalozyc. Zreszta - dystom.pl - ten sam temat. najmniejsze dostepne - 13mm na os.
Opublikowano 31 Grudnia 20169 l Dev, przykro mi ale masz racje - nie zobacze to nie uwierze. przerabialem ten temat u siebie i wciskalem wlasnie takie 10mm z allegro. Pomierzylem to wszystko i tego sie po prostu nie da zalozyc. Przykro mi ale będziesz musiał z tym żyć. Miarka też by Ci się przydała jakąś lepsza. Za 4 dystanse zapłaciłem 300zl plus dłuższe śruby. Na wiosnę będę zmieniał kola na letnie to wrzucę foty.