Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 A4 97] pakiet S4 2.7 biturbo vs RS4 2006r.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pare razy trafiłem także mam to za sobą :polew:[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2007, 08:36 _________________________________________________

Jak to nie ma??

kolego twoje turbinki trzeba opanowac bo inaczej 1.9 cie pokreci :polew::notworthy:

Z tym notlaufem dziwna sprawa od powrotu ze zlotu i wyjeżdzenia paliwa którym był zalany i wlania zwykłej Verwy, autko nie złapało ani razu przeładowania. Chyba V-Power Racin nie służył moimu programowi. Tak więc kreeska w każdej chwili kolego...[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2007, 09:31 _________________________________________________I myśle, ze te 300kg towaru o których mówiłeś na Twoim sprzecie raczej Ci nie pomoże :decayed:

napewno nie tylko tak naprawde to niewiem ile wazy S4 w avancie :confused4:

cwaniaczek na odległość :polew: czemu na zlocie nie chciałeś sie sprawdzic :bicz3:

Opublikowano

pare razy trafiłem także mam to za sobą :polew:[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2007, 08:36 _________________________________________________

Jak to nie ma??

kolego twoje turbinki trzeba opanowac bo inaczej 1.9 cie pokreci :polew::notworthy:

Z tym notlaufem dziwna sprawa od powrotu ze zlotu i wyjeżdzenia paliwa którym był zalany i wlania zwykłej Verwy, autko nie złapało ani razu przeładowania. Chyba V-Power Racin nie służył moimu programowi. Tak więc kreeska w każdej chwili kolego...[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2007, 09:31 _________________________________________________I myśle, ze te 300kg towaru o których mówiłeś na Twoim sprzecie raczej Ci nie pomoże :decayed:

napewno nie tylko tak naprawde to niewiem ile wazy S4 w avancie :confused4:

Na nastepnym zlocie może zrobimy jakąś próbe z rolowanego. Jedyny minus tego zlotu (bardzo malutki) to brak jakich kolwiek prób drogowych, sprawnościowych. Nastepnym razem trzeba o tym pomyśleć. Byłoby ciekawiej[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2007, 09:47 _________________________________________________Bo nie było takiej możliwości, wiec sie nie sprawdzaliśmy. Z chęcią nastepnym razem stane obok z czystej ciekawości jak jeździ bratnia eSa, bo do tej pory udało mi sie tylko killowanie z kolegą A4 3.0TDI po sofcie i Lancer EVOXIII gdzieś na ulicy.
Opublikowano

a można było na drodze dojazdowej :polew:[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2007, 09:53 _________________________________________________

tej pory udało mi sie tylko killowanie z kolegą A4 3.0TDI po sofcie i Lancer EVOXIII gdzieś na ulicy.

i jakie efekty

Opublikowano

a można było na drodze dojazdowej :polew:[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2007, 09:53 _________________________________________________

tej pory udało mi sie tylko killowanie z kolegą A4 3.0TDI po sofcie i Lancer EVOXIII gdzieś na ulicy.

i jakie efekty

Z EVO nie było żadnego problemu, natomiast Oniak z uwagi na większy moment i niżej uzyskiwany( a był to rolowany z dosyć małej predk.) na początku o pół autka się wysunął, a przy przebijaniu z 3 na 4-ke już byłem o połowe przed nim. i dystans się powiekszał.
Opublikowano

to pieknie :oklaski: e-sy :notworthy:

Opublikowano
wszystkich swoich autach poprzerabianych a mam ich 3 szt

Ice mógłbyś wrzucić ich fotki :) ?

Opublikowano

pomalowałem srodek lamp na czarno

pięknie to wygląda i sam myślę nad takim bajerem, a jak to się ma do przepisów ? :naughty:

Opublikowano

pomalowałem srodek lamp na czarno

pięknie to wygląda i sam myślę nad takim bajerem, a jak to się ma do przepisów ? :naughty:

ja mam biksenony wiec niepotrzebuje odblasków :polew:

Opublikowano

jak dla mnie furak pierwsza klasa! generalnie nigdy sie mu az tak bardzo nie przygladalem ale caly czas myslalem ze do B7 :blink: ice wielkie graty za to co zrobiles :thumbup: ew. tylko dystanse by sie przydaly...

Opublikowano

ew. tylko dystanse by sie przydaly...

są 4cm :gwizdanie: :mysli:

Opublikowano

powaliłes mnie ,ona jest za wysoka nie za niska

Chodzi mi o to ze te kolka za bardzo chowaja sie w nadkola i to lipnie wyglada. Felga nie powinna wchodzic pod nadkole, max to rowno z nim. To pierwsza i w zasadzie jedyna rzecz ktora razi mnie w tym projekcie. W kazdym razie gratuluje ciezkiej pracy.

Opublikowano

o kolego brava dla ciebie :oklaski:. jak dla mnie najlepsza udi na tym forum. piekna jest ladnie zglebiona i felgi fajne. spoko ze felga wchodzi w nadkole tylko jak to skreca nie moge pojac

Opublikowano

spoko ze felga wchodzi w nadkole tylko jak to skreca nie moge pojac

spoko 3mm luzu przy skrecie :th:

Opublikowano

s427biturbopb3.th.jpg

możemy się killować, wciągniesz mnie nosem :> to mój wykresik.

Tak apropos,ile dmuchają Ci suszary?

Opublikowano

1.2 bar :thumbup: a twoje :gwizdanie:

Opublikowano

1.2 bar :thumbup: a twoje :gwizdanie:

Dokładnie tyle samo, czasem nawet troche wiecej 1.25 max.[br]Dopisany: 05 Wrzesień 2007, 16:19 _________________________________________________ICE orientujesz się jak powinny wygladać wskazania przepływki na VAG-u?
Opublikowano

ICE orientujesz się jak powinny wygladać wskazania przepływki na VAG-u?

seria minimum 180 g/s

coś takiego :

block003xg6.th.jpg