Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 A4 97] pakiet S4 2.7 biturbo vs RS4 2006r.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

autko wyglada ............................................ inaczej ..... :wink:

Opublikowano

dopiero teraz zobaczyłem tego bzyka. Pomysł odważny. Na szczęście doczytałem się, że to jest demo car... :twisted:

Opublikowano

No autko ladne, ale te zolte felgi :rolleyes: Troche mi nie pasuja :bicz:

Opublikowano

Mi sie podoba tylko jaki byl cel w tych koleczkach ala subaru :question:

Opublikowano

cel

miały byc inne .........poprostu

:audi::a4fan::quattro:

Opublikowano

jak dla mnie rewelka

właśnie żółty najlepiej sie kontrastuje z niebieskim

z białymi felami byłaby pomylka

Opublikowano

a nie no jak tak to ok :biggrin: KOZAK :audi:

Opublikowano

Prawie jak ono - wóz :rotfl:

Opublikowano
Prawie jak ono - wóz :rotfl:

bez komentarza :bicz:

Opublikowano

Autko klasa, duzo pracy wlozyles w takie przerobki. Najbardziej podoba mi sie serce autka :a4fan:

Opublikowano

Najładniejszy jest oryginał... i zawsze był. Szpachla tuning juz dawno wyszedł z mody. Faktem jest, że auto jest bardzo dopracowane i wygląda nieźle, ale ja osobiście nie jaram się tego typu rzeźbami. Szacunek dla motoru.

Opublikowano

Tez nie lubie rzeźby. Ale te żółte koła to już przesada... :rolleyes: :confused:

Ważne żeby właścicielowi się podobało :wink:

Opublikowano

popieram Lookiera. szacunek za robote ale z tymi naklejkami to przesada. Doprowadź go do wyglądu seryjnej RS4 i bedzie gites. Koła też bym zmienił... No i te progi napewno nie są od RS4 :wink: Ja wiem ze sa ludzie ktorzy zachwycają się takimi autami, ale Ci, co maja gust i wyrobione zdanie na temat estetyki moga sie czepiac jak my ;)

Opublikowano

panowie jak ona była przerabiana to był styczeń 2006 roku to nawet dobrych zdjęć RS4 2006 niebyło, zderzak w niej jest od eski tylko przerobiony na RS4 co do progów to są jakie są niezmieniałem ich miałem je we wcześniejszy wersji RS4 2000 r co do naklejiki to sie nie wypowiadam bo mi akurat sie podoba dodaje jej agresji i mam ją we wszystkich swoich autach poprzerabianych a mam ich 3 szt, co do kół to są tylko zimówki i mają być inne tak jak ten samochód

ps. co do szpachla tuning to na tym aucie jest mniej szpachlu niż na autach seryjnych wszystkie elementy wykonane są z blachy i dopracowywane ten samochód pochłoną ponad 1000 roboczogodzin i to tyle................

pozdrawiam

:audi::a4fan::quattro:

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Jak dla mnie super. Odważny projekt. Osobiście wolałbym tę furkę w moim ulubionym kolorze, tzn czarnym, ale i ten który jest nie wygląda źle:-) Może dasz jakieś fotki ze środka?

Aha, i może zarzucisz jeszcze fotki tych dwóch pozostałych projektów?

Opublikowano

A mi się podoba lubie extreme obniżone furki a pozatym to jest to profesjonalny tuning bo nikt nie szedł na łatwizne i nie kupował do tej furki jakiś smiesznych body kitów od np: CARZONA :oklaski:brawo za ogrom włożonych prac :notworthy:

Opublikowano

Furkę obejżałem na żywca w Kaletce i dokładnie to co zamierzał właściciel zostało osiągnięte :oklaski: narazie nie znam nikogo w Polsce co ma tak wyjątkowe B5

lans i bans na maxa :thumbup:

Opublikowano

dzieki kolego :notworthy::tongue4:

Opublikowano

Pierwszy raz widzialam furke na zywo na zlocie.......i powiem tak nie moglam wyjsc z podziwiu......

Ice wielki szacun :notworthy:

Jak dla mnie furak kox :th:

Opublikowano

B5 zrobione na B7 :mysli: Szczerze mowiac poprawil bym to i owo, przede wszystkim za nisko jest posadzona i brzydko to wyglada. Zreszta jak dla mnie lepiej byloby zostac przy RS4 B5 i tam wlozyc ta kase. No ale Twoja kasa i Twoja fura :audi::a4fan::quattro: