Gość ziXen Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 Witam. Silnik 1.6, i mam pytanie, czy w każdej a4 jest tzw. Brzęczyk świateł? (drzwi otwarte - biiiiiip). Ponieważ u mnie tego nie ma, może mam po prostu coś przepalone? A jeśli nie mam, to czy jest dużo roboty z czymś takim?
Bartollo Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 (edytowane) W każdej jest. Zapala Ci sie lampka w podsufitce po otworzeniu drzwi kierowcy? Edytowane 28 Lipca 2015 przez Bartollo
Mini_Tytan Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 Witam. Silnik 1.6, i mam pytanie, czy w każdej a4 jest tzw. Brzęczyk świateł? (drzwi otwarte - biiiiiip). Ponieważ u mnie tego nie ma, może mam po prostu coś przepalone? A jeśli nie mam, to czy jest dużo roboty z czymś takim? Sprawdz w liczniku, przy wymianie pasuje głośniczek od słuchawki telefonicznej
jacek70 Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 Jest w liczniku we wszystkich modelach. Pasuje mały głośniczek fi około 30 mm. Na przykład z dzie innej zabawki. Działa i to już w paru furkach.
Gość ziXen Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 Rozumiem, czyli musze zdemontować licznik, i w jego tylnej obudowie mogę taki głośnik wymienić? W każdej jest. Zapala Ci sie lampka w podsufitce po otworzeniu drzwi kierowcy? Tak, lampka się zapala
Mini_Tytan Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 (edytowane) Rozumiem, czyli musze zdemontować licznik, i w jego tylnej obudowie mogę taki głośnik wymienić? W każdej jest. Zapala Ci sie lampka w podsufitce po otworzeniu drzwi kierowcy? Tak, lampka się zapala Dokładnie, jest mniej więcej tutaj: https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQKjoOlJR0VQLw1igcZIl0XttpKaSlALW34vkc8k3Rj4-My3NZa Edytowane 29 Lipca 2015 przez Mini_Tytan
Gość ziXen Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 super, dziękuję za odpowiedzi, będę kombinować.Miłego dnia!
Rekomendowane odpowiedzi