toma085 Opublikowano 31 Lipca 2015 Opublikowano 31 Lipca 2015 Tak jak w temacie sporo się kurzy u mnie w garażu i zawsze coś się mi tam chlapnie lub pryśnie na deskę lub kratki , czego koledzy używacie do czyszczenia i konserwacji deski i czarnych plastików , ja nie uznaje natłuszczaczy typu plak cokit i tego typu aerozole , miałem tenzi co daje efekt satyny ale wydaje mi się lepkie w dotyku mimo że się nie wyświeca. Ostatnio czyszcząc skórę gliptone przetarłem mokrą ścierką płynem którym najpierw czyszczę skórę i muszę przyznać że efekt najbardziej był zadowalający. Deska zrobiła się ładna matowa i równomiernego koloru.
bialy986 Opublikowano 31 Lipca 2015 Opublikowano 31 Lipca 2015 Już jest taki temat obszerniej napisany,z poradami http://a4-klub.pl/index.php?/topic/230255-Środek-do-pielęgnacji-kokpitu-(platików) Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
miszcz_kierownicy Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Ja używam chusteczek nawilżonych dla dzieci ..... bardzo dobrze się sprawdza.
Norbas Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Tak jak w temacie sporo się kurzy u mnie w garażu i zawsze coś się mi tam chlapnie lub pryśnie na deskę lub kratki , czego koledzy używacie do czyszczenia i konserwacji deski i czarnych plastików , ja nie uznaje natłuszczaczy typu plak cokit i tego typu aerozole , miałem tenzi co daje efekt satyny ale wydaje mi się lepkie w dotyku mimo że się nie wyświeca.Ostatnio czyszcząc skórę gliptone przetarłem mokrą ścierką płynem którym najpierw czyszczę skórę i muszę przyznać że efekt najbardziej był zadowalający. Deska zrobiła się ładna matowa i równomiernego koloru. Ja używam preparatu firmy Autoglym "interior shampoo". Jak lubisz matową powłoką to powinien Ci się spodobać Ja osobiście jestem z niego zadowolony
Rekomendowane odpowiedzi