Norbas Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 (edytowane) Siemanko Chciałbym przedstawić moje auto. Po raz kolejny jest to Przygoda z Audi zaczęła się od A80 B4. Potem długo oczekiwane B5 , które nadal posiadam. Następnie C5, a obecnie B7. Produkcja: 03.2008 Silnik: 1.9 Tdi e 116KM (BRB) + DPF Skrzynia: 6-ka Kolor: LY7W - Light Silver Metallic Wypas: Pakiet zewnętrzny S-Line Bi-Xenon + samopoziom + siuśki DRL+CL H Halogeny Centralny zamek + otwieranie/domykanie szyb z kluczyka Szyba przednia akustyczna Czujnik deszczu + zmierzchu PDC tył Kierownica 3-ramienna, wielofunkcyjna, sportowa, obszyta skórą 6- jaśków Klima Sportowe fotele (alcantara i skóra ) + grzanie + pompowane lędźwie ISOFIX Pakiet oświetlenia wnętrza FIS w kolorze + wskaźnik biegu Tempomat Navi RNS-e + zmieniarka w schowku 4x el. szyby Lusterko wewnętrzne fotochrom Elektryczne i podgrzewane lusterka Zawias 1BE Skromne 17" Hak .... Plany: Koło na lato 19'' najlepiej wzór RS6 C6 , Są RS6 C5 Koła na zimę 17" Kit Sportline Gwint Kiera TTS/RS6 Oświetlenie led zewnętrzne i wewnętrzne Grill na czarno Program oraz zmiana turbo i może pompek Składane lusterka + fotochrom Wymiana szyby Przyciemnienie szyb Może wydech z dwoma kominami ( najszybciej po programie, żeby to miało ręce i nogi ) Klamki RS4 Gałka RS4 Bix-skrętny Bluetooth Blendy Bose Rolety w tylnych drzwiach ...... Zrobione: Pakiet startowy zaraz po zakupie Niebieskie halogeny Znaczki z klapy out Hak out Ramki na tablice Audi Sport Osłona podszybia i aku Kodowanie kierunków ala USa Siatka na zakupy Spryskiwacze mgłowe Grill,listwy, dokładka, znaczki S-line i tylny na klapie pomalowane w czarny mat Nakładka ręcznego ze skóry perforowanej z biało-czerwoną nicią Podstopnica i nakładki na pedała RS4 Nakrętki z nierdzewki na wentyle z logo audi Felgi-RS6 C5 9x19 ET35 + Opony-Nokian zLine 225/35r19 Zito WP111 8,5jx19 ET30 + jakaś opona 225/35 R19 Zestaw zimowy Q5 8x19 ET39 + opony Nexen Winguard Sport 2 235/35r19 Obniżone zawieszenie - Eibach Sportline Heble 320/288mm Ledy wnętrze Siatka na zakupy Składane Lusterka + tilt+ fotochrom Pokrętło lusterek z A5 Lusterko z kompasem System grający Bose Blendy Bose Kiera ścięta B8.5 Program 153 KM/ 331NM Korek wlewu oleju + korek zbiorniczka wyrównawczego by Porsche 911 Airbag Off Kodowanie komunikatu „ Press the clutch pedal to start engine” Soczewki B8.5 Bluetooth + SDS Rzeźba pokrętła świateł z Tiguan'a Wycieraczka tylna Q5 LED DRL Boczki z roletami Tunel USA z cup holder'ami Kilka fotek po zakupie Spoiler Jasność w środku czyli moduły led by Tomnik Nakładki od RS4 Graty Spoiler Kompas Spryskiwacze mgiełkowe Składane lustra + fotochrom Bose Fela OEM RS6 C5 9x19 ET35 Kit Eibach Sportline Biżuteria z 911 Sezon 2016 Spoiler Sezon 2017 Zima 2017 Sezon 2018 Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów Edytowane 21 Września 2018 przez Norbas
Audi sline Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 1.9 TDI na grubym wypasie. Gdzie to ją znalazłeś? Btw. Jezeli masz skrzynie 6tke, powinieneś miec wersje eco, masz wyświetlanie biegow, jaki jest najbardziej optymalny. Super autko ;-)
shakal Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Dokładnie, mało spotykane żeby 1,9 miało taki wypas z fabryki Pakuj dekory Piano Bezawaryjności
tomekxp2 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Fajna B7 i praktycznie nie do zdobycia w tym silniku i wyposażeniu w dobrym stanie. Bezawaryjności życzyć.
Norbas Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Dzięki panowie 1.9 TDI na grubym wypasie. Gdzie to ją znalazłeś? Btw. Jezeli masz skrzynie 6tke, powinieneś miec wersje eco, masz wyświetlanie biegow, jaki jest najbardziej optymalny. Super autko ;-) W Norwegii. Dokładnie wersja eco dla mnie to bardziej wskaźnik bo jego sugestie odnośnie zmiany biegu mi nie pasują Pakuj dekory Piano Może carbon Dwa szoty ode mnie: W między czasie wyczyściłem i nałożyłem balsam na skórzane elementy w fotelach, halogeny okleiłem na niebiesko oraz wymontowałem hak Wymieniłem stare ramki rejestracji bo tylna była przymocowana na tretyki... Nowe mają fajny patent w postaci czerwonych gumek, które amortyzują wibrację wewnętrzne i zewnętrzne.
tomekhxc Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 piękna szuka ci sie trafiła no i wyposażenie
shakal Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Ja miałem w poprzedniej identyczny środek z dekorami Piano http://a4-klub.pl/index.php?/topic/212679-%5BBKE%5D-Moja-Czarnulka-1%2E9 Przedostatnia strona Wysłane z iPhone
Norbas Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2015 piękna szuka ci sie trafiła no i wyposażenie Dzięki, jeszcze nie dotarty Ja miałem w poprzedniej identyczny środek z dekorami Piano[bKE] Moja Czarnulka 1.9 - B7 A4/S4/RS4 - Audi A4 Klub PolskaPrzedostatnia stronaWysłane z iPhone Piano pięknie się świeci ale pewnie tak samo pięknie się rysuję...
Animal Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Brawo Norbas Piękna sztuka Ci się trafiła no i ten wypas Bezawaryjności życzę no i czekam na listę modów Jak wpadniesz do PL to muszę ją dobrze obejrzeć
Norbas Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Brawo Norbas Piękna sztuka Ci się trafiła no i ten wypas Bezawaryjności życzę no i czekam na listę modów Jak wpadniesz do PL to muszę ją dobrze obejrzeć Dzięki Na zimę jakiś spocik by się przydał
instruktor83 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Więcej zdjęć wnętrza by się przydało:-) gratulacje auta:-)
PJ3 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Gratuluję autka! Szczególnie w tak nietypowej konfiguracji... Super!
Norbas Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Dzięki Panowie W weekend wleciały moduły od kolegi Tomnik'a. W końcu coś widać w nocy
jarog Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Siema fajne autko:) widze ze Stavanger? mam bardzo podobna tylko ze czarna perle:) ,ten sam silnik itd bez navi i wielofunkcyjnej. pozdr
akjam Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Ładna sztuka z fajnym wypasem. Powodzenia w rezaniu i bezawaryjności!
Adrian-A4 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 masz foto jak te halogeny teraz świecą?
davidlive Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 za***ista furka Ale dwa pytania: Jedzie to w ogóle z ta moc? Gdzie kupiłeś te ramki ?
Norbas Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Dzięki chłopaki Siema fajne autko:) widze ze Stavanger? mam bardzo podobna tylko ze czarna perle:) ,ten sam silnik itd bez navi i wielofunkcyjnej. pozdr To trzeba będzie się na jakiegoś spota umówić Może ktoś jeszcze się znajdzie w rejonie. masz foto jak te halogeny teraz świecą? Święcą jaśniej niż przed oklejeniem. Mam zamiar jeszcze wymienić żarówki na Led'y. Jedzie to w ogóle z ta moc?Gdzie kupiłeś te ramki ? 1. Jakoś jedzie chociaż pierwsza jazda po przesiadce ze 180KM nie była miła Wydaje mi się, że jedzie troszkę gorzej od C5 2.4 v6 na tipie w avancie. Na następny sezon mam zamiar coś dłubnąć w silniku albo jeszcze w tym sezonie 2. Ramki kupione w serwisie.
Rekomendowane odpowiedzi