Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Snow //B5 Gold&Black 3,0tdi (Body rs coming soon)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

To zapodaj mi jakies namiary moze byc na PW :naughty: stronka internetowa badz email ^_^ Tobie "te spece" pomagaja?

Podpowiedzi w sprawie mechaniki są od nich, a elektronikę będą robić właśnie Oni. Pisz meila, bo rzadko telefon odbiera.

http://genowefagarage.pl/

Opublikowano

Karkołomny Swap ale szczerze mówiąc to lubię takie projekty i czekam na nowe wieści no i oczywiście filmiki jak to jedzie :decayed:

Opublikowano

To zapodaj mi jakies namiary moze byc na PW :naughty: stronka internetowa badz email ^_^ Tobie "te spece" pomagaja?

Podpowiedzi w sprawie mechaniki są od nich, a elektronikę będą robić właśnie Oni. Pisz meila, bo rzadko telefon odbiera.

http://genowefagarage.pl/

Dzieki! :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ciekawy swap...............jakies postępy?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

jak narazie jutro zostaje mi dokończenie układu chłodzenia turbo będą zdjęcia i czekam za pospawaniem wydechów i elektronikiem. Ale trochę minie ponieważ ma tyle roboty że cały plac zarąbany. A ja przerabiam xenony będą też foty tylko czekam za paczka z chin ;d

czekam za sterownikiem silnika i samochód prowadzę do elektronika. Oraz miedzy czasie tuninguje lampy, tylko przesyłka z chin jeszcze nie przyszła :facepalm:

i pompka paliwa przyszła DW200 do 8barów ciśnienie daje :decayed:

4ed7ea3368d21a65med.jpg

bf5fb67dd548f25fmed.jpg

d4218e90978e1ed9med.jpg

3bf8140ca80f1408med.jpg

f6f25dcbaa894cc8med.jpg

5b962ec2020711cdmed.jpg

25f10ffa49ac96f2med.jpg

924fce3ac6c4dfb8med.jpg

6e05b0197e6d9725med.jpg

64d1be04a4c17b82med.jpg
a7dea40fc9991d87med.jpg

2a3d823394c192e5med.jpg

69aa0a5918533b46med.jpg

3dad60e8c69f32admed.jpg

Edytowane przez Neemzi

Opublikowano

Ładny modzik, powodzonka i czekamy na efekt koncowy :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

powoli cos się robi w oczekiwaniu na kompa

7863009300_1444654753_thumb.jpg 2580321400_1444654756_thumb.jpg 1303245000_1444654760_thumb.jpg 3823105700_1444654763_thumb.jpg

Opublikowano

kawał tarczy :decayed: ostatnie zdj to w trakcie czy tak zostawiasz??

Opublikowano
  • Autor

no sporawa :D 360mm

kolorystyka zostaje ;d sam jestem ciekaw efektu ;p

Opublikowano

jak cos mam cwiartki do b5 ;) jakbys faktycznie body robil,czekamy na efekt finalny ;)

Opublikowano
  • Autor

jak cos mam cwiartki do b5 ;) jakbys faktycznie body robil,czekamy na efekt finalny ;)

przód mnie bardziej interesuje od Rs, z tyłem jeszcze nie wiem co będę robił bo cwiary od RS są w uj drogie i znalazłem opis na zagranicznym forum jak uzyskać większe wypchnięcie błotników (fajny efekt) za mniejszą cenę, lecz więcej rzeźby. Zresztą pakiet wpadnie może za 2 lata bo za rok myślę o Air i może nagłośnienie. A tak apropo jak cena za te ćwiary ?

Opublikowano

2000 zl za dwie sztuki,gratis blotniki przod sztuk dwie,moze ktos ci je wyklepie ;) swoja droga to zacznij juz zbierac,heh ja swoj wlasnie dwa lata kompletowalem ;) powodzenia zycze

Opublikowano
  • Autor

2000 zl za dwie sztuki,gratis blotniki przod sztuk dwie,moze ktos ci je wyklepie ;) swoja droga to zacznij juz zbierac,heh ja swoj wlasnie dwa lata kompletowalem ;) powodzenia zycze

Cena dobra i to bardzo, gdyby już jeździła i wiedziałbym że nie mam więcej wkładu w odpalanie jej to bym się skusił. Na razie priorytetem jest uruchomienie i dokupienie tego czego brakuje. Ale jak nie sprzedasz to będę wiedział do kogo się zgłosić :decayed: a masz zdjęcia tych przednich w jakim są stanie, polak potrafi :naughty:

Edytowane przez Neemzi

Opublikowano

Jaka wydajnośc tej pompy i jaki koszt?

Opublikowano
  • Autor

Jaka wydajnośc tej pompy i jaki koszt?

http://www.topendpower.pl/p/pl/dw-200/pompa+paliwa+deatschwerks+dw200+255lph+z+zestawem+monta%C5%BCowym.html

*Wydajność 255LPH przy 40 PSI, ponad 185 lph @ 80PSI

koszt to około 350 / 500zł

Edytowane przez Neemzi

Opublikowano

Ciekawe jaka moc to ogarnie :kox: ?

Opublikowano
  • Autor

Ciekawe jaka moc to ogarnie :kox: ?

szczerze to nie wiem ale pewnie około 500km

Opublikowano

Bardzo ciekawy projekt . Ja obecnie jestem po programie i przesadzilismy trochę z monentem (570Nm) i wał popada w wibrację, trzeba będzie zdjąć do jakis 550-560Nm. Ciekaw jak będzie u ciebie przy planowanych duzo wiekszych mocach.

Edytowane przez Maniusiek28

Opublikowano

Jak zamontuje skrzynie z B7/C6 to będzie też wibrowało. Żeby przenosiło do 700nm to tylko skrzynia z B8

Opublikowano
  • Autor

znajomy ma tą skrzynie przy 600km w 2.7biturbo około 550/600nm i problemów nie ma