Skocz do zawartości
IGNOROWANY

2.0TFSI Quattro <3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój pierwszy audik. Jeszcze trochę zmian czeka.. póki co w tym miesiącu biorę się za czyszczenie,impregnacje skór. Lakier muszę odświeżyć i pomyśleć nad jakimiś felami. Macie jakieś pomysły co warto dodać,dorobić ? Pisac wszystkie propozycje :) .Aktualnie tylko parę fotek ale na pewno czeka nas jeszcze nie jedna sesja;D

ro8bbvvp.jpg

b9nv76u3.jpg

qdqebwf4.jpg

qlmppsvq.jpg

o6v7rkge.jpg

wuz4lge7.jpg

Brelok z własnym grawerem(Allegro koszt 20zl :D )

58769x2h.jpg

Opublikowano

Sedan:-) wielki plus:-) silnik i napęd:-) piękna:-)

Opublikowano

Bardzo podobna do mojej hehe, coś znaczek z tylu nie leży jak powinien i brakuje mu czegoś ;) zderzak widzę zmieniany na przodzie :) ale amerykaniec. Jakieś spreżyny obniżające wydech dolot i program rób :D. 200km w serii nie jedzie hehe..

Opublikowano

Bardzo podobna do mojej hehe, coś znaczek z tylu nie leży jak powinien i brakuje mu czegoś ;) zderzak widzę zmieniany na przodzie :) ale amerykaniec. Jakieś spreżyny obniżające wydech dolot i program rób :D. 200km w serii nie jedzie hehe..

brakuje mu ? co masz na mysli :>? . Nad programem mysle,ale musze o tym troche poczytac i znalezc kogos kto to ogarnia w 3mieście dobrze. Ty w swoim wgrywales program? jaki przyrost mocy i momentu uzyskales;>

Opublikowano

20T wygląda jak doklejane przez kogoś komu nie chciało się nawet zobaczyć w internet ;) Powinno być 2.0 T i Quattro bardziej z prawej :wink:

Opublikowano (edytowane)

Najpierw rób icka i wydech potem program w 3 mieście na pewno ktos ogarnia . Wtedy ~280km 370nm pewnie będzie czyli prawie 100nm w stosunku do serii. Sam program ok 250km ale w lecie Ci będzie to słabiej jeździć owiele przez brak icka a wydech na serii brzmi kiepsko. Potem możesz myśleć o turbie wtryskach sprzęgło kevlar pompie paliwa paru pierdołach i wyjdzie 3 w przodzie ;). Znaczek nie na swoim miejscu i brakuje mu kropki. Wrzuć jakieś fotki środka.

Edytowane przez arek_cccp
Opublikowano

Piękna ;p

Opublikowano

Fotki środka będą zaraz jak oddadzą mi navi, które trzymają już 3tydzień ;// mechanizm niby cały nawalił... .

Opublikowano

Furka ładna, pokaż jak środek się prezentuje. Po program uderzaj do Tune-up'u :)