myklas81 Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 jak w temacie jak właczyc funkcje GALA w radiu gamma CC takim jak na zdjeciu link: http://www.pisi.com.pl/zbedne/audigama1.jpg[br]Dopisany: 01 Listopad 2008, 15:11_________________________________________________nikt nie wie, mam instrukcje ale w jezyku niemieckim a z niemca jestem noga
RAFLIK A4 Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 kolego GALA jak i te dwie strzałeczki obok włącza się następująco wysuwasz przycisk gala do siebie a po wysunięciu jeszcze delikatnie ciągniesz go do siebie tak sami jest z drugim pokrętłem bas! u mnie gala się wysuwa ale nie działa nawet nie wiem od czego on jest
Robozz Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 GALA jest to funkcja która automatycznie reguluje siłe głosu w zalezności z jaką prędkością sie poruszamy. Mam też u siebie radio Gamma CC ale nie udało mi się jeszcze włączyc tej funkcji. Rabię tak jak napisał kolega RAFLIK A4 ale nic z tego.
magik-no1 Opublikowano 16 Lipca 2009 Opublikowano 16 Lipca 2009 Dobrze macie podpiete kable w kostce iso?? zeby gala działała do radia musi być podłączony czujnik predkości kiedyś w B3-ce miałęm radio beckera ono też ma tą funkcje kostka iso była fabryczna nie cieta i wszystko chodzilo OK
Robozz Opublikowano 16 Lipca 2009 Opublikowano 16 Lipca 2009 Mozliwe że to cos z kostką. Trzeba będzie wyjąć radio i obadać sprawę.
hipppek Opublikowano 16 Lipca 2009 Opublikowano 16 Lipca 2009 wyłącz radio przyciskiem, wciśnij TP i trzymaj, włącz radio
Cysiu Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 i w ten ze sposob da sie odpalic gale i ustawic??
Robozz Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Ja tak robiłem jak pisał hipppek i nic z tego
hipppek Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 u mnie to tak działa, więc pewnie u Ciebie też musi. klawisz Tp trzeba cały czas trzymać wciśnięty podczas włączania radia.
Cysiu Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 ok bede probowal a po czym mozna poznac ze juz mozna gale ustawic??
hipppek Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 na wyświetlaczu pojawi sie napis GALA i suwak do ustawienia
Cysiu Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 oki to wszystko jasne bede probowal wielkie dzwieki
Robozz Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 Wciskam TP podczas włączania radia, pojawia się napis GALA i taki jakby suwak i co dalej jak przejść aby radio zaczęło grać? Wyłączyć i włączyć zpowrotem? Wiem jeszcze chyba że musi być te pokrętło od GALI przekręcone w prawo, mam rację? Kombinuje i kombinuje i nie mogę tej Gali włączyć
hipppek Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 Tu jest opisane dla innego modelu, ale w naszych radiach też działa. http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t81855.0.html;highlight=gala
Rekomendowane odpowiedzi