Lukasz_konin Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam,otóz mam takie pytanie, czy radio AUDI CONCERT z audi a3 8p podejdzie do a4 b6 ? wizualnie niby wygląda identycznie,ale wolę się upewnić . Dziękuje i pozdrawiam Edytowane 16 Sierpnia 2015 przez Lukasz_konin
Lukasz_mk2 Opublikowano 10 Września 2015 Opublikowano 10 Września 2015 nie podejdzie, bo różni się rozmiarem panela
nitroo Opublikowano 10 Września 2015 Opublikowano 10 Września 2015 A nawet jak wymienisz przedni panel, to na radiu z A3 nie będziesz miał współpracy z CAN.
Lukasz_konin Opublikowano 21 Września 2015 Autor Opublikowano 21 Września 2015 Dziękuję wam za pomoc, zdecydowałem się na zakup radia normalnie od A4 Moglibyście mi powiedzieć, czy można jakoś radio rozkodować samodzielnie ? Wiem, że większość elektryków to zrobi, ale chciałbym się dowiedzieć czy można samodzielnie.
jacek70 Opublikowano 21 Września 2015 Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) Jeśli posiada się odpowiedni sprzęt i umiejętności to pewnie można. Edytowane 21 Września 2015 przez jacek70
Rekomendowane odpowiedzi