tkamicki5 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Witam.panowie,mam pytanko odnosnie sprężyn,mianowicie nie kapując sie założyłem u siebie sprężyny (kyb rc5010) do swojego kombi ktore ogólnie są do sedana,i moje pytanie czy moge tak zostawić i jezdzic bez obaw? Auto stoi ładnie,równo,bynajmiej narazie.dodam ze nie jeżdżę jakos tez zaladowany,najczesciej 2 osoby tylko.
jacek70 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Jeśli pod względem wysokości jest ok. Stoi równo i ładnie to jak najbardziej możesz śmiało śmigać. Nic się nie powinno dziać.
tkamicki5 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2015 No to mnie uspokoiłeś troche :-)
jacek70 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 A niby co może się stać? Jeśli siedzi dobrze nie za wysoko ani nie za nisko to tylko jeździć.
tkamicki5 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2015 No racja,za nisko napewno nie jest,raczej lekko nawet wyżej jak przód jest.
Rekomendowane odpowiedzi