kris-krzysztof Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Witam. W tym temacie będe wrzucał niektóre realizacje prac jakie wykonałem Miłego oglądania. Mała zapowiedz Seat Leon
instruktor83 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Jestem wielkim fanem detalingu aut:-) będe często odwiedzał ,oglądał twoje prace:-)
kris-krzysztof Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2015 (edytowane) Seat Leon Dodatkowo zostały przerobione lampy na Bi-xenon , malowanie znaczków na czarny mat. Edytowane 27 Sierpnia 2015 przez kris-krzysztof
afroo. Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Ja wszystko rozumiem, że detailing, że oddaje się samochód w czyjeś ręce ale nie rozumiem jak można jeździć tak upie.dolonym samochodem?! Z zewnątrz jeszcze rozumiem, normalna sprawa ale taki syf w środku? Mi byłoby wstyd taki samochód komuś podstawić do czyszczenia, a co dopiero robić zdjęcia przed i po. Sorry za ot ale nie mogłem się powstrzymać...
TOM3K Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Ja wszystko rozumiem, że detailing, że oddaje się samochód w czyjeś ręce ale nie rozumiem jak można jeździć tak upie.dolonym samochodem?! Z zewnątrz jeszcze rozumiem, normalna sprawa ale taki syf w środku? Mi byłoby wstyd taki samochód komuś podstawić do czyszczenia, a co dopiero robić zdjęcia przed i po. Sorry za ot ale nie mogłem się powstrzymać... +1 Ważne ze udało się doprowadzić auto to przyzwoitego stanu Teraz się ładnie świeci
Denis Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Parę słów krytyki można napisać czy i tak nie ma to znaczenia?
kris-krzysztof Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2015 nie rozumiem jak można jeździć tak upie.dolonym samochodem?! Niektóre samochody które trafiają na usługę sa jeszcze w gorszym stanie. Tym razem na stół trafiła Toyota z jasnym wnętrzem. Realizacja ju niebawem . Czeka bardzo dużo pracy.
kubabkb Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 w jakim miescie masz swoj zaklad dealingowy?
kris-krzysztof Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Borki woj. Podkarpackie
Zymek1989 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Ja też lubię autodetailing ,,oglądać,, Dawaj tego więcej
kris-krzysztof Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2015 (edytowane) Toyota Edytowane 31 Sierpnia 2015 przez kris-krzysztof
TOM3K Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Kolejna auto zapuszczone przez właściciela Katastrofa... Ale dobrze że udało się tego Avensisa także odratować takie pytanie czego używasz do plastików ?
lapidem Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 pochwal się jakimi środkami i sprzętem tak odpisowujesz te auta jeśli to nie tajemnica
afroo. Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Plastiki jak plastiki ale te jasne wnętrze elegancko doprowadzone do stanu używalności.
kris-krzysztof Opublikowano 1 Września 2015 Autor Opublikowano 1 Września 2015 takie pytanie czego używasz do plastików ? W ostatniej realizacji na plastiki nakładałem PB Natural Look pochwal się jakimi środkami i sprzętem tak odpisowujesz te auta jeśli to nie tajemnica Środków i sprzętu jest bardzo dużo. Nie tylko świadczę usługi ale też prowadzę sklep wiec mogę zaoferować klubowiczom ciekawe oferty na kosmetyki. Będę uaktualniał listę. Nie mam nawet czasu dodawać opisu do realizacji. Kolejna Realizacji - Wyciągamy całe wnętrze, polerka, pranie, "poprawianie fabryki" Seat Leon w pakiecie FR z symbolicznym przebiegiem.
afroo. Opublikowano 1 Września 2015 Opublikowano 1 Września 2015 Uu, a po takim zmoczeniu dywan nie będzie się odkształcał?
kris-krzysztof Opublikowano 2 Września 2015 Autor Opublikowano 2 Września 2015 Uu, a po takim zmoczeniu dywan nie będzie się odkształcał? Seat Leon ma problem z cieknącymi drzwiami. Woda sciakająca po wygłuszeniu drzwi (blasze) dostawała sie na dywan kierowcy i pasażera. Zapach nie był przyjemny. Całe wygłuszenie -filc znajdujący się pod wykładziną zostanie zastąpiony specjalną pianką . Wykładzinia nie jest zlana woda tylko naniesiony środek z pianownicy. Nie ma na niej dużo wody.
afroo. Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Dobrze wiedzieć, dzięki za wyjaśnienie. ; )
kris-krzysztof Opublikowano 4 Września 2015 Autor Opublikowano 4 Września 2015 Kolejna realizacja Seat Leon FR Oprócz standardowej pracy w tym samochodzie zostały uszczelnione drzwi , Wygłuszenie seryjne zostało zastąpione pianka.
Rederyk78 Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Super. Tylko dlaczego nikogo nie mam w zach-pomie.
Rekomendowane odpowiedzi