boseron Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 nie wiem czy to normlane ale jak ciągne do siebie dzwignie od wycieraczek i spryskuje przednią szybę to w tym samym czasie uruchamia sie wycieraczka z tyłu i porusza sie dopóki nie puszcze dzwigni dodam ze tylna wycieraczka włącza sie normalnie jak sie dzwignie ciągnie od siebie w strone szyby wiec to pierwsze zachowanie chyba jest nienormalne? gdzie moze byc problem
domelq Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Dla mnie też to nie jest normalne zjawisko
marian1960 Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 nie wiem czy to normlane ale jak ciągne do siebie dzwignie od wycieraczek i spryskuje przednią szybę to w tym samym czasie uruchamia sie wycieraczka z tyłu i porusza sie dopóki nie puszcze dzwigni dodam ze tylna wycieraczka włącza sie normalnie jak sie dzwignie ciągnie od siebie w strone szyby wiec to pierwsze zachowanie chyba jest nienormalne? gdzie moze byc problem chyba manetka do wymiany lub naprawy
Młody Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Na pewno manetka cos psuje trzeba będzie sprawdzić
boseron Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Opublikowano 3 Listopada 2008 tez tak mysle, podjade do dobrego auto elektryka
domelq Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Jak masz chwilę wolnego to bez problemu sam wymienisz taką manetkę
boseron Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Opublikowano 4 Listopada 2008 jeszcze trzeba sie na tym znać
domelq Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Jak dojdziesz jak rozkręcic obudowę kolumny i masz pewność, że to manetka to wówczas tylko przepinasz kostke i skręcasz kolumnę z nową manetką.
Trend5 Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 Witam, podłączę się do tematu mam podobny problem gdy załączam tylną wycieraczkę załącza mi się spryskiwacz tylny ale nie na stałe tylko przerywa, po chwili przedni na szybę manetka cały czas w tym samym położeniu. A jak pociągnę do siebie to wszystko jest dobrze działa sprysk szyby i reflektorów. Jak się dostać do manetki czy trzeba ściągać kierownice?? A może da się to jakoś naprawić???
Rekomendowane odpowiedzi