Polbors Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Witam. NAVI PLUS Chciałbym spolszczyć Navi plus, ale tak, żeby jakieś wirusy się nie dostały czy coś jak ew. za ile takie coś można wykonać ... .... mam również problem z wysuwaniem płyty z głównego panela, trzeba dawać pare razy opcje wysuń aby zadziałało, czym to może być spowodowane ? GŁOŚNIKI Nie wiem czy mam oryginalne ale im głośniej tym bardziej czeszczą, jakie najlepiej zamontować głośniki aby problem znikł ( bez wsadzania tub itp )TVCzy w Polsce działa TV w samochodzie tego typu ?Podobno też da się ustawić odtwarzanie Video tylko nie wiem jak
TOM3K Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 jeśli nie masz wersji DX to zapomnij o polskim menu. Możesz wsadzić bose ale słyszałem że szału nie ma wiec lepiej jakies glosniki dobrej firmy. telewizja moze byc ale tylko cyfrowa , analogowej juz nie odbierzesz, a w rns-d raczej cyfrowa nie bedzie smigać
Sebastiano87 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 (edytowane) Bose trzeszczeń nie będzie wiem bo mam. Jeśli za dużo dasz mocy krecąc gałko to automatycznie zacznie mniej dawać basu a wyostrzo sie tony wyższe Nie dasz rady spalić tego nagłośnienia bo ma zabezpieczenie przeciażeniowe, poprostu jak wzmacniacz się nagrzeje sam się wyłąńczy. Ogólnie fajna sprawa ale nie licz na wielkie łucy bucy. To nie ta liga. Fakt szybo tylnio trzęsie i ramko ale dla fana ogłuszającego basu to może być za mało. W dłuższej trasie lepiej sie sprawdza bose bo nie męczy kierowcy i pasażerów swoim sieczkarnianym basem. Edytowane 28 Sierpnia 2015 przez Sebastiano87
Polbors Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Nie nie, nie jestem fanem jazdy full bass i tuba w bagażniku. Właśnie tez myślałem nad montażem BOSE
Tom A4 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 tv cyfrową też da się oglądać spolszczenie do zrobienia jesli navi to wersja dx problem z wysuwaniem płyt to usterka mechanizmu tez do naprawienia
Polbors Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2015 No dobra a jak odpalić, Video ? Czy muszę włożyć płytę do zmieniarki czy do głównego panelu ? Gdy włożyłem do głównego panelu wyskoczyła informacja w lewym górnym rogu " wrong CD".
Tom A4 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 żeby odpalić video trzeba mieć nterfejs multimedialny i odtwarzacz cd lub dvd lub inne źródło audio
Polbors Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2015 To mam zmieniarkę CD, ale nie jest podpięta ponieważ odkręcałem ją, wkładałem tam ręke jak nadkole ale żadnej wtyczki nie wyczułem, a kabel raczej jest, bo gdy rozebrałem boczek przy kanapie to jest tam osobny kabel spięty tylko trytytką bez otuliny jak pozostałe i podobno to ten, czyli chyba mnie czeka rozbieranie całego boczku ?
sebidi Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 żeby odpalić video trzeba mieć nterfejs multimedialny i odtwarzacz cd lub dvd lub inne źródło audio Albo zrobić sobie kabel i podłączyć tuner dvbt taki wpinany w tv i wtedy mamy centrum multimediów bez zbędnego interfejsu
JankesFG Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 żeby odpalić video trzeba mieć nterfejs multimedialny i odtwarzacz cd lub dvd lub inne źródło audio Albo zrobić sobie kabel i podłączyć tuner dvbt taki wpinany w tv i wtedy mamy centrum multimediów bez zbędnego interfejsu a miał bys jakis wzor tego kabelka?
sebidi Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 zrobiłem sobie taki i użytkuje Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
sebidi Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Jak zrobiłeś ten kabelek?W dziale warsztat zrobiłem poradę jak temat ogarnąć
Rekomendowane odpowiedzi